White & rosa laces – Ann Celina
Who am I?

White & rosa laces

White and Rosa lace
1. UDSOLGT // 2. 89,- her // 3. 3295 1648,- her // 4. 89,- her // 5. 279,- her // 6. 599,- her //
SÅ er der dømt hvide og rosafarvede skønheder på bloggen. Hvis der er noget jeg digger her til sommer, er det hvide og rosafarver mod solbrun hud og blonder – masser af blonder! Det er sødt, romantisk og stilrent. Jeg har cravet frakken fra By Malene Birger i flere måneder nu, og da jeg tilfældigvis droppede forbi mit sædvanlige “åh-hvor-vil-jeg-gerne-have-den-og-den-og-den”-kig i Magasin, så jeg den var 50 % off! Skal man? Skal man ikke?
Hvis der er noget, der også har fanget min opmærksomhed, er det toppe med spaghetti straps og v-udskæring! Kraveben og nøgne skuldre – ja hvis der skulle være noget bedre, kunne det kun være off-shoulder trenden, som virkelig også er flot.

Det var min første collage fra Polyvore, som jeg har siddet og bikset sammen, og synes nu resultatet blev meget godt.
Hvad digger I her til sommer?
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Who am I?