Who am I? – Ann Celina
Hello World!

Who am I?

Hej sweeties!
Ja, det er så min første dag her på bloggen, og jeg kan ikke vente med at komme i gang! Jeg synes det ville være en rimelig god start, ved at skrive nogle få facts om mig.

 • Jeg hedder Celina Mathiesen og er 17 år.
 • Jeg har lige afsluttet 1.g
 • Jeg benægter det – men shopper alt for tit og alt for meget af gangen.
 • Jeg elsker at læse og især de nyeste modeblade.
 • Jeg bor på Fyn, men drømmer om at flytte til LA efter gymnasiet.
 • Jeg går til dans og har gjort det i 8 år.
 • Jeg har en ambition om at blive skuespiller og/eller redaktør for et modemagasin.
 • Jeg elsker at træne og at gå op i sundhed – men samtidig har jeg en sød tand (jeg mener, hvem har ikke det?!)

Det var så bogstavelig talt “få” facts, men jeg vidste ikke rigtig helt hvad mere jeg skulle skrive. At jeg bruger str. 36 er nok knap så relevant, hihi.

I kan forvente alt lige fra mode til månedens bog her på bloggen. Min motivation for bloggen er venner, familie og mig selv. Jeg elsker at skrive og drømmen om at jeg måske en dag kan leve af at blogge eller i hvert fald næsten, er fuldstændig fantastisk. Og jeg har fantastiske venner og familie, der støtter mig op omkring det jeg brænder for.

I er velkomne til at komme med kommentarer og forslag til indlæg!
XOXO Celina

IMG_2448

– Ps. her er et billede af mig, så I har en fornemmelse af hvordan jeg ser ud 😛

2 kommentarer

 • Karoline

  Først vil jeg lige rose din blog fordi jeg virkelig syntes den er spænende og hyggelig at læse.
  Derefter vil jeg dog anbefalde dig at lave den på facebook i stedet, da jeg syntes det er lidt synd at den skal “gemmes” væk på en side for sig selv, som folk har svære ved at finde frem til. Facebook er et super godt sted at komme frem på, da folk kan syntes godt om og dele alt du poster, og så kan du nemmere komme ud til flere.
  Håber du vil lave en facebook blog! 😀
  Du har nemlig talent.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Celina Mathiesen

   Hvor er du sød, tusind tak!
   Har lige svaret en anden på det samme, som skriver næsten det samme som dig, får oprettet én hurtigst muligt, hvor jeg vil smide links ind til hvert opslag jeg får lavet, så folk kan følge mere med. Så ja bare følg med! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hello World!