Packing for.. – Ann Celina
Dansk dansk dansk

Packing for..

España!

Så er der dømt ÆGTE ferie!

Jeg har godt nok haft ferie lige siden starten af Juni, eftersom jeg ikke trak en eksamen i år, men de uger har jeg stort set kun brugt på at arbejde, arbejde og besøge familie. Derfor har jeg virkelig glædet mig til i dag, hvor jeg for alvor får ferie. Vi tager i år igen til Spanien, men denne gang til Cumbre Del Sol, hvor mine forældre sidste år købte en bolig.


IMG_2639

Én af de vigtigste ting for mig er virkelig at lave en pakkeliste! Jeg glemmer ALTID noget når jeg tager på ferie – uden undtagelser. Jeg skriver ting ned jeg kommer i tanke om i løbet af ugen op til jeg rejser, som jeg skal have med, og det gør at jeg får pakket alt. Dog kan jeg allerede se nu, at jeg glemte mine træningssko hjemme, typisk hahah. Eller var det med vilje? 😉 Ej, pakkelisten PLEJER at gøre jeg husker alting, men selvfølgelig er der et par smuttere, hihi.

IMG_2661

Umiddelbart ser kufferten ret lille ud, især når man tænker på at jeg er afsted i 3 uger! Men det er fordi bagage ikke hører med i flybilletten, når det er så “kort” en flyvetur (3 timer ca.). Og da jeg alligevel har tænkt mig at købe helt nyt indhold til klædeskabet, tænkte jeg at det ville være smartere at købe en kuffert til hjemturen kun.

IMG_2666

Okay, lægger alle kortene på bordet. Hvis der er noget I skal vide om mig er det, at jeg er totalt forelsket i ALT, som indeholder lakrids. Jeg er fuldstændig afhængig, selv mine veninder (ja, jeg har veninder, haha :P) synes det er overdrevet! Og hvis der er noget jeg slet ikke kan undvære til flyture er det lakridschokolade! Jeg mener lakrids OG chokolade blandet sammen? That’s really all I need. En anden ting, som I nok også har set på billedet jeg ikke kan undvære i lufthavnen og flyveren er en eller anden form for hovedbeklædning <- hahah det lød totalt mærkeligt :’). Men det jeg mener er at jeg:
1. altid er træt når jeg skal til at flyve, uanset om det er midt på dagen eller midt om natten afgangen er, og derfor er en hat en super god løsning på at distrahere folk til at se på hatten, i stedet for mine poser under øjnene :D.
2. Ja okay, let’s face it hatte i lufthavne er i det hele taget bare totalt chic og Olsen-søstrene-ish, så det er nok også en af grundene!

IMG_2669

Jeg sidder faktisk og skriver indlægget på Hotel Holiday Inn Express Bremen, som er et super lækkert hotel ganske kort fra lufthavnen, og lige ved siden af metroen som går lige til døren. Bedre bliver det altså ikke! Og værelset er super lækkert og rent! Hvis der er noget som jeg virkelig går op i er det at hotelværelserne er rene, der er virkelig ikke noget værre, puha.

IMG_2680

Nu er det snart take-off og jeg glæder mig helt vildt til at komme ned i varmen. Vi flyver fra Bremen og lander i Alicante en gang i eftermiddag.

Adios amigos – vi ses i Spanien! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dansk dansk dansk