Zodiac Sign – Stjernetegn – Ann Celina
First school day - Just ordered

Zodiac Sign – Stjernetegn

På denne regnfulde søndag tænkte jeg at påbegynde emnet “stjernetegn” (på engelsk: zodiac sign). Jeg faldt nemlig over et par billeder på weheartit.com, som beskrev alle stjernetegn omkring fordele, ulemper og ja selv hvilke “after sex” comments de forskellige stjernetegn har.
Og der er virkelig et par dybe, hylende sjove og ikke mindst seksuelle udtalelser som ikke er andet end sande og troværdige. Eller troværdige og troværdige, det kommer jo bestemt an på, om man er interesseret i og tror på astrologi. Jeg er personligt selv helt vild med astrologi, og har engang læst flere bøger omkring det. Dog ikke noget jeg mindes så godt nu, men disse billeder rammer virkelig sharp!
Først smider jeg lige en oversættelse fra de danske navne på de forskellige stjernetegn til engelske, da det der står på billederne er skrevet på engelsk:


Vædder (d. 21/03 – 20/04) = Aries
Tyr (d. 21/04 – 21/05 ) = Taurus
Tvilling (d. 22/05 – 21/06 ) = Gemini
Krebs (d. 22/06 – 22/07 ) = Cancer
Løve (d. 23/07 – 23/08 ) = Leo
Jomfru (d. 24/08 – 23/09 ) = Virgo
Vægt (d. 24/09 – 23/10 ) = Libra
Skorpion (d. 24/10 – 22/11 ) = Scorpio
Skytte (d. 23/11 – 21/12) = Sagittarius
Stenbuk (d. 22/12 – 20/01 ) = Capricorn
Vandmand (d. 21/01 – 18/02 ) = Aquarius
Fisk (d. 19/02 – 20/03 ) = Pisces


horror movie

Vi ligger hårdt ud med stjernetegn i gyserfilm! Krebsen passer bare så uhyggeligt godt på min forvirrede, skønne veninde Mia, som til tider kan være lidt distræt. Men seri, kan så tydeligt se hende stå der: “Hallooooo? Hvem er det?”, hahaha :P.
Det er mærkeligt jeg ikke er vægt, for det passer så godt på mig, dét med at berolige folk og så freake helt ud selv!


Kommentarer stjernetegnene måske kan sige:

aquarius aries cancer capricorn gemini leo libra pisces sagittarius scorpio taurus virgo

Og det er virkelig morsomt, fordi jeg er VIRKELIG utålmodig, og tro mig jeg arbejder så hårdt på at blive mere tålmodig, men tror bare det er noget jeg må lære at leve med jeg ikke er. En kommentar jeg var færdig af grin over var: “Where’s the food?”, Anna min madglade veninde er tyr, hmmm coincidence? I think not, hahah.


Next up eeeeeeeer (jeg ved jo, at I alle har ventet på dem ;)) “after sex comments”:

after sex

“When are we getting married?” – citat til DiCaprio


Jeg håber ikke I havde regnet med en masse atrologisk viden herfra, i første omgang blev det i hvert fald “bare” til det her. Vil dog med glæde lave endnu et indlæg senere hen, hvis det vækker interesse. Hvis I vil se flere billeder kan I finde dem på min weheartit lige HER.

Passer nogle quotes til dit stjernetegn eller er de ramt helt ved siden af? Kommenter gerne!
xx

3 kommentarer

 • Sophie Spetzler

  HAHA, det er sjovt. Jeg er tyr, min kæreste er tvilling og vi skraldgriner lige nu, lidt flove over at meget er det, virkelig er os i en nøddeskal!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Celina Mathiesen

   Srsly, tyren er den sjoveste, haha! Den rammer virkelig godt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johann O Andrason

  Rigtig flot inlæg, læs eventuelt lidt mere om astrologi, horoskop og stjernetegn her http://horoskoperne.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

First school day - Just ordered