All about the sneaks – Ann Celina
349 days have gone by

All about the sneaks

SNEAKS SNEAKS SNEAKS


Kan vi få nok af dem? I think not.
Jeg må erkende at være en kæmpe sko-fan. Okay måske næsten alle piger er det. Men jeg er like VIRKELIG fan. Et par sko gør mig virkelig bare så meget gladere end en ny kjole fx. Okay det er ikke fordi tasker ikke også er lækre, de synes bare at fuldende ethvert outfit – so off topic sry!
Tilbage til dagens indlæg: SNEAKS!
Min absolutte favorit form for sko er klart et par sneakers. De ser både pisse fede ud OG er så behagelige at traske rundt i.

Når det så kommer til stykket, må det jo også gerne være en fed model. Personligt er jeg blevet helt vild med Adidas equpiment running guidance modellen, men yeesuz der er jo lavet så mange fede. Må nok også erkende at jeg er en kæmpe sucker for Jordan, men også bare Nike generelt. Og eftersom jeg nok ikke er den eneste i verden der altid er på udkig efter et par nye, ville jeg lave en lille collage med mine favorit sneakers, som jeg ikke ejer – YET. 😛

Sneakers
GET ONLINE BELOW:


Adidas Originals Equipment Running Guidance 1.000,- HER / Nike The Overplay 500,- HER / Nike Air Max Lunar1 1.195,- HER / Air Jordan 14 Retro BG 999,- HER / Nike Air Max Command GS 749,- HER / Air Jordan 3 Retro BG 1000,- HER / Adidas Original Extaball W 699,- HER / Adidas Originals Zx 700 W 799,- HER / Buffalo B&W Flatform Trainers 1153,88,- HER /

Ovenstående ser I et par stykker af de sneakers I’d die for! Er især helt vild med disse og disse. Der er bare så super mange fede og unikke sneakers, jeg kunne slet ikke vælge hvilke der skulle på collagen! Men nakedcph har nok det bedste udvalg af seje sneaks, ifølge mig altså! Håber I finder collagen brugbar og ellers er det bare at sige – good sunday-shopping yay!
xx
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

349 days have gone by