Bohemian vlog // L’oréal Paris Trendsetter Search Semifinal – Ann Celina
Trendsetter search VLOG - I'm in the semi-finals

Bohemian vlog // L’oréal Paris Trendsetter Search Semifinal

VOTE FOR ME RIGHT HERE


DSC_0044

Hej dejlige læsere,

I kan nu stemme på mit bidrag til semifinalen “Trendsetter Search 2014”. Hvis I endnu ikke ved, hvad konkurrencen går ud på, kan jeg henvise jer til mit sidste indlæg, hvor det er beskrevet.

I semifinalen skal man vælge et tema (jeg valgte: Bohemian) og skabe et look fra top til tå. Udover det var det eneste andet krav, at man lavede en video af dette, så de får et bedre “billede” af looket.
Inden I sætter jer til at se videoen, forklarer jeg lige kort hvordan man STEMMER PÅ MIG. I trykker på et af de link som jeg henviser jer til (FX HER), og så ser I mit indlæg, hvor der under billedet er et lille “guldhjerte”. Dette hjerte skal I blot trykke på, og så acceptere at L’oréal Paris får “adgang” til jeres Facebook (de opslår intet på din væg, og kan ej heller se nogle private oplysninger/beskeder. Man kan heller ikke se på din facebook profil at du har stemt). Dette er blot for at sikre sig det ikke er en “robot” der stemmer.
Det afhænger både af jeres stemmer og derudover er der en jury.

 


VOTE HERE, ILY GUYS THANK YOU

Det er min alle tiders dygtige veninde, Annette, der har skudt både billeder og film til dette, og jeg er dybt taknemmelig. Jeg har også fået hjælp fra en anden veninde (Anna), som i forvejen har en lidt bohemian inspireret stil, så jeg fik et par tips, og lånte lidt tøj af hende. Jeg har altid selv været helt vild med bohemian stilen, men det er ikke den jeg viser mest frem i hverdagen, så synes dette var en fantastisk mulighed for at tilsætte alle mulige fede items til tøjet, som bare fik det hele til at fungere perfekt! For eksempel mit fjer-headband, som jeg egentlig ellers ikke rigtig har fået brugt så meget, kom til god gavn her. Det ville betyde alt for mig, hvis I gad bruge 1 minut på at stemme på mig, og hvis jeg nu ikke har tydeliggjort det helt, kan I altså stemme HER OGSÅ 😉
Endnu en gang tak, det var jer der gjorde dette muligt.
xx Celina

Trendsetter_logo_final

Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trendsetter search VLOG - I'm in the semi-finals