Tumblr baby oh tumblr – Ann Celina
What is happening?

Tumblr baby oh tumblr

Hey I skønne.

Jeg er lige nu i Odense og prøver at begå mig med et par skøjtesko/støvler/what-so-ever-skøjte (ej faktisk er jeg ok til det, erindrer jeg). Vi har nemlig et projekt kørende på min studielinje, som hedder “Palestine-Denmark Youth Dialogue”. Kort sagt er der kommet besøg fra Palæstina, og vi er derfor i fuld gang med en masse aktiviteter, som I sikkert vil høre mere om, en gang i næste uge. Derfor får I et planlagt indlæg, som jeg fik lyst til at lave i går, hehe. Det handler om vores, åh, så beloved tumblr. Hvis I nu sidder og tænker: hvad pokker er tumblr? kan jeg kort ridse op: Tumblr er et univers som består af en krydsning mellem et socialt netværk og blogs. Dette bliver kaldt microblogs. Man kan finde sjove gifs, billeder, videoer m.m.
Og jeg tænkte: hvorfor ikke dele noget af min sorte humor med jer, som bl.a. findes inde på min tumblr? Så her kommer et par billeder/gifs, som er helt fra ironiske kommentarer til Lolita inspirerede illustrationer.

tumblr_n7qih1ktdn1qzhvd4o1_500Står der Leah der? Jamen, wuptidaisy 😉

tumblr_ndnk02xGxd1seq2b9o1_500 tumblr_n7klz9tHkC1sbr778o1_500 tumblr_n4afydJwJM1r40g12o1_500 tumblr_mznv9dOmd81rthcf2o1_500

#Friesbeforeanything, srsly jeg kan ikke være den eneste der er kæmpe sucker for det?

tumblr_n2lppdIcdr1r40g12o1_500

Hvis ikke I allerede følger @highschoolhandjob, kan jeg klart kun foreslå det. Herre lolita, til tider lidt upassende (but that’s how we like it), “feelings & sexuality”-prægede quotes og billeder. Det er klart min fav. blog på tumblr og I kan finde hende LIGE HER

tumblr_mrbwqwxW0B1sntoqho1_250

Okay, jeg er sikker på det ikke er mig der aldrig vokser op, fordi helt ærligt så elsker vi alle jo Disney (også inderst inde, jer hardcore guys ;)).tumblr_mwopg7mTfx1s9fo0zo1_400 tumblr_mh2ha1P3YK1qf4ywho1_500 tumblr_m988rhkCQ81qzqnxxo1_500

Get yourself… uhm.. your effing eyebrows together main
tumblr_ndpnzjWXo51rrqglzo1_500

Og hvad sker der lige for at vi ikke har et døgnåbent pizzeria i omegn? tumblr_ndr3wxzSuY1qfdwsio1_400 tumblr_ndr3sg03C21qfdwsio1_500
Friday nights, hvor byture måske ikke bliver prioriteret nær så højt, som den pokkers engelsk aflevering.

tumblr_mirggzaNZM1rg5yyto1_500I think it’s easy to fall in Dior. Every goddamn time.

Og btw, hvis I nu synes det bare var herre fede tumblr posts kan I følge min tumblr HER

Jeg er kæmpe newbie-ish, eller det vil sige jeg ikke rigtig har promoveret min blog på tumblr; og derfor mit antal følgere. Hvis man overhovedet kan kalde det “antal”, haha.

Happy tumblr day
xx Celina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What is happening?