What is happening? – Ann Celina
Bohemian vlog // L'oréal Paris Trendsetter Search Semifinal

What is happening?

Hej I søde læsere.
I har ikke hørt fra mig i et stykke tid nu, og det er der en grund til. Jeg har været deltagende i Trendsetter 2014 konkurrencen af L’Oréal Paris, og jeg kom videre til semifinalen som har været i gang i denne uge. Jeg har haft super travlt med at få delt mit bidrag, og endte da også med at få samlet ok mange stemmer! Men desværre ikke nok til at komme videre til finalen. Der var 100 bloggere i semifinalen og kun 10 gik videre til finalen. De bloggere der er gået videre er også super dygtige bloggere, så jeg må nok erkende at siden en del af dem også er premium-bloggere, har de en del flere læsere end jeg har. Men I skal stadig have tusind tak for at hjælpe mig med at komme så langt, for jeg endte alligevel i top 20 – og hey, det er ret godt gået at komme i semifinalen, hvis jeg selv skal sige det.

Nu er det tilbage til serious work og dagen i dag går ud på at indhente al kemi vi har haft det seneste stykke tid – eftersom jeg måske har slacket liiiidt de sidste par uger. Men det skal laves om nu, og jeg føler allerede jeg er meget mere med! Ferien har været for skøn, og jeg kunne sagtens bruge en uge mere, but let’s face it – kunne vi alle ikke det? 😉

Har I lavet nogle spændende ting i ferien eller er I evt. startet på en ny serie? TVD (The Vampire Diaries) kører jo lige nu i USA, sæson 6, og jeg skal da heller ikke benægte, at jeg nok kommer til at se afsnit 3 i dag, hihi. Følger I med i TVD?
God søndag derude – drag nu endelig nytte af vejret!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bohemian vlog // L'oréal Paris Trendsetter Search Semifinal