Berlin Studytrip – video part 1 – Ann Celina
Oktober tunes

Berlin Studytrip – video part 1

Hey sweeties
Igen, igen, igen har jeg været lidt fraværende siden studieturen til Berlin. Meeeen, det er godt undskyldt, jeg har nemlig arbejdet på min video fra Berlin turen. Ser I, jeg har nemlig filmet en del (med stor hjælp fra sødeste Ida) da vi var i Berlin, fordi jeg havde i tankerne; at lave en lille video ud af turen, hvor I både får læst noget kulturelt, men også ser hvad vi laver om aftenen mm. Så her er den endelig! Eller dvs. part 1 eftersom jeg blev nødt til at dele dem op. 1: fordi jeg nåede op på 7 minutter allerede inden jeg var færdig med 3. dagen. Og 2: fordi der de sidste 2 dage blev filmet lidt lange klip. Udover det synes jeg næsten heller ikke jeg kunne trække den længere med ikke at poste noget, så nu får I den ene video, mens jeg ihærdigt arbejder på part 2.
Enjoy og husk endelig at trykke “thumbs up” og “subscribe” for at blive opdateret så snart næste part kommer. OG HUSK AT SÆTTE KVALITETEN TIL 1080 på videoen. 😉

xx Celina

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Oktober tunes