3 beautytips – Ann Celina
KNITWEAR, SKIRT AND BOOTS

3 beautytips

Hej skønne læsere!

Hermed en lille update fra Spanien. Vi ankom i går middags og vejret er skønt, dog ikke mere end 20 grader i solen desværre. Det bliver koldere og koldere i Dk, og dette kan også resultere i flere “skønhedsproblemer”. Jeg døjer altid med forskellige struggles, som fx et meget typisk: elektrisk hår. Wow, hvor kan det virkelig forkvakle et helt outfit! Jeg er derfor gået i tænkeboks og har fundet nogle beautytips, som især kan bruges her i vintertiden. Links til alle produkter, som jeg kan finde på nettet, ser I nederst i indlægget.


 1. Sprukne og tørre læber:

IMG_2165

 

Jeg er sikker på, at der er flere end mig, som kan skrive under på, at ét af de mest anstrengende øjeblikke, er når man skal have læbestift på, og fordi man har så tørre læber, sprækker læbestiften og “deler” sig op på læberne! Så her er mit bud på en måde, man nemt får bløde læber på:

-Det er altid godt at starte ud med at rense dine læber blidt MEGET blidt med en tandbørste (gør dette om aftenen inden du går i seng). Dette skal gøres meget forsigtigt. Dernæst tager du din lipscrub (mine er fra The Body Shop og ELF) og “skrubber” dine læber, også meget forsigtigt, så alle de døde hudceller forsvinder. Når du synes du har fået dem væk, lægger du et grundigt og forholdsvist tykt lag læbepomade (menthol er godt, men pas på det ikke er for hårdt mod dine muligvis ømme og “nye” læber). Jeg foretrækker en neutral læbepomade uden parfume lige i starten af denne proces.

Morgenen efter putter du læbepomade på som det første, når du vågner. Hvis du ligesom mig bruger lipliner, læbestift eller lipgloss i løbet af dagen, så kan du også nøjes med at putte læbepomade på om morgenen bare, og gentage processen om aftenen igen, indtil du synes dine læber er fine. Men husk altid at bruge læbepomade i løbet af dagen, men overdriv ikke, for for meget læbepomade kan også give bagslag, og så kan du risikere at være et endnu nemmere offer for tørre læber!

2. Elektrisk hår:

IMG_9103

Når håret slet ikke vil lægge sig, men stritter ud til alle sider, er det nok på tide at få løst problemet. Selv med den hjælp jeg kan få, synes mit hår alligevel at være lidt elektrisk, men jeg kan mindske det modvillige hår med nogle enkle tips:

Hvis du lige har været i bad, så lad først håret lufttørre (hvis tiden er til det), og derefter red det igennem med en børste. Spray saltvandsspray i og red igennem igen. Dette kan gentages 2-3 gange.
Hvis du har tørt hår kan man spraye noget hårspray på en kam og rede håret igennem til det ikke er elektrisk mere.
Generelt bruger jeg altid saltvandsspray, og har nærmest altid en med i tasken. Det kan være en lifesaver, og du kommer ikke til at fortryde dit køb!

3. Bleg hud

IMG_5363

Forså mig ret, det kan være noget så smukt med en snehvid hud og fx rødt hår. Jeg misunder virkelig folk med rødt hår, fregner og den smukke porcelæn-hvide hud, og hvordan de året rundt ser fantastisk ud både med rødlig kulør og hvid. Men folk ligesom mig, ser altså bare trætte ud om vinteren, hvis kuløren ikke bliver holdt ved lige:

SOLAIRE, kan jeg klart ikke anbefale. Alle de forfærdelige historier om hudkræft, har afklaret mine holdninger til solaire. For det første bliver farven også gullig og du får herre meget usund hud af det #canceralert. Selvom jeg er enig i, at det er en nem løsning, tager det også op til flere gange, før man overhovedet kan se, at der kommer farve.
Og når vi ikke lever i Sydspanien everyday eller lign., er muligheden for at springe ud på verandaen (HUSK NU SOLCREME, også selvom du tror du kan klare solen, for det kan du ikke uden!), så må vi jo ty til andre midler. Normalvis bruger jeg en bb creme de steder jeg vil fremhæve kuløren, og runder altid af med noget bronzer under kindbenene. Men hvis der forekommer specielle begivenheder, er spray tan løsningen! Jeg har endnu ikke prøvet at få lavet spray tan ved en klinik, men har en creme fra Guerlain, som virker super godt og danner en naturlig, brun glød.

SHOP THE PRODUCTS HERE:

scrub liplip scrublæbepomadesaltvandsspraytan

kys for nu

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KNITWEAR, SKIRT AND BOOTS