Skiferie, blues & 25 timers bustur – Ann Celina
My New Year's Eve In Pictures

Skiferie, blues & 25 timers bustur

Hej skønne læsere!

Det blev torsdag, lille fredag og hvad jeg vil foretrække at kalde det – DAGEN FØR FERIE! I denne vinterferie skifter jeg det ellers lækre, varme klima i Florida ud med en skiferie til Val Thorens i Frankrig. Jeg er lidt nervøs for, hvordan det kommer til at gå mig denne gang, taget min fine afslutning sidste juleferie i betragtning (det endte med et brag, kan jeg fortælle jer). Jeg skal afsted med et par skønne venner fra mit gymnasium og bo på værelse med Magnus, Jonas og Josefine. Stedet ser super lækkert ud, og jeg er alligevel lidt spændt på at komme ud på pisterne igen!

Men inden det bliver alt for meget jubel og ståhej, er der selvfølgelig lige turen derned. Det bliver i mit absolut-ikke-yndlings transportmiddel – bus. Jeg kan sagtens klare bilferier, lige taget i mente, at vi overnatter på et hotel. Men dette er altså en bus og vi skal køre i hele 25 timer (at least, det er hvad jeg tror, eftersom ankomsten er sat til lørdag kl. 17). Men til side med brokken, jeg glæder mig alligevel umådeligt meget og med Josefine ved min side i 25 timer, kan det vel heller ikke gå stille for sig (eller kan det Jose? *HOSTSOVEHOSTTRYNEHOST*).

Jeg har selvfølgelig, også denne gang, lavet en pakkeliste til turen, og jeg har været ude at købe diverse produkter ind – a girl’s gotta take care of herself! Jeg sidder netop og pakker resten færdigt og har fået en lille ny fetish. Nemlig for blues. Jeg må virkelig erkende, at det er top chillern. Mit ellers før stressede mood er blevet helt afkølet, og jeg er da afklaret med, hvad jeg skal høre på busturen, YES!

Lige for at afrunde, så ved jeg, at det er flere uger siden sidste indlæg, men ærligt så sidder I jo heller ikke 24/7 og tænker: “Hvornår kommer der et nyt indslag?”, så for nu pakker jeg de skide undskyldninger væk (pardon my french), for her er der endelig ét, og jeg glæder mig til de kommende projekter med bloggen!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My New Year's Eve In Pictures