10 små, I ikke umiddelbart kendte til – Ann Celina
iPhone prægede feriebilleder - Val Thorens

10 små, I ikke umiddelbart kendte til

Jeg kom til at tænke på, at jeg egentlig aldrig har skrevet nogle små ting ned om mig selv, som en del ikke kender til. Derfor synes jeg at jeg skulle lave et lidt mere personligt indlæg så her får i 10 kolde facts.

 1. Jeg har altid flere bolde i luften på en gang og det kan skyldes min svage evne til at sige nej. Men til gengæld nyder jeg altid at have de projekter kørende og være i gang med flere forskellige ting hele tiden.
 2. Jeg elsker at organisere ALT, men er alligevel et kæmpe rovedhoved. Om det er tiden der forhindrer mig i at organisere mit værelse, ting mm hele tiden, kan jo så diskuteres.
 3. Jeg bliver virkelig let distraheret, som nok også har noget at gøre med at jeg gerne vil følge med i alt hvad der sker omkring mig. Det må folk jo bare se som en charme, ikke?
 4. Jeg har været en big-time hestepige. Sådan virkelig overdrevet. Har stadig utallige hestetegninger, udstyr mm. Jeg stoppede med hobbyen da jeg startede på gymnasiet, men må indrømme jeg da godt kan savne det lidt en gang i mellem.
 5. Samtidig er og har jeg også været vild med at game. For nogle år siden spillede jeg hele tiden Half Life, Counterstrike, GTA mfl. Min veninde og jeg var altid de sidste der sad tilbage i “gamerrummet” i skolen når vi havde fri og gik ikke før, lærerne nærmest smed os ud. 😛
 6. Som I nok har fået en lille fornemmelse af har jeg altid være lidt af en drengepige, men samtidig havde jeg også min feminine side, som elskede alt hvad der havde med heste, neglelak og sminke at gøre.
 7. Det fører til min nok lidt skøre “hemmelighed”. Jeg tror nemlig nogle gange at jeg har “flere” personligheder. Jeg har egentlig ikke kaldt dem noget forskelligt, men i forskellige situationer overvejer jeg altid på forskellige måder og tænker som forskellige “personer”. Nogle dage elsker jeg fx. at klæde mig i lyserødt eller cremefarvet med masser af blonder og fine krøller, mens jeg andre dage digger en fed cap og nike over alt.
  Hvis jeg ender ud i problemer reflekterer jeg over hvordan jeg skal håndtere situationen og ved hjælp af hvilke personer. Nej jeg er ikke skizofren haha, og det er ikke fordi jeg er besat og lader som om jeg er forskellige personer, jeg tror flere af jer også har det på samme måde som jeg, og kan følge mig i, at man bare agerer forskelligt, og nu her har jeg bare prøvet at forklare, hvordan jeg KAN tænke under diverse omstændigheder.
 8.  Jeg må erkende at jeg er kæmpe tilhænger af netshopping (undskyld mor, ved godt jeg skal huske på økonomien). Jeg elsker bare på en grå dag at bestille nogle lækre varer (og alle andre dage) og det er da også herre skønt at modtage pakker på en lige så grå dag. Tror også efterhånden postmanden/damen og jeg er ved at blive gode venner, hehe.
 9. Jeg er noget så stædig, det kan både være til gavn for mig, men det kan lige så vel være en dårlig egenskab. Men det hjælper mig tit til at få det jeg vil have også selvom jeg så senere finder ud af jeg måske skulle have været lidt mindre påståelig, hehe.
 10. Jeg har gået til dans i snart 10 år og har prøvet næsten alle dansegenre. Jeg har næsten ikke kunne holde mig til en stilart i mere end få år, da jeg er den type der skal prøve det hele før jeg kan fastslå hvad jeg bedst kan lide og hvad jeg er bedst til.

Håber det var lidt underholdende, og nu ved I noget mere (i den mere specielle kategori) om mig. 😉

IMG_5456

Kan i nikke genkende til nogle af ovenstående ting eller har I selv en vildt sjov side? Skriv endelig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iPhone prægede feriebilleder - Val Thorens