7 small wonders #1 – Ann Celina
Giv ham nogle uforglemmelige adventsdage

7 small wonders #1

Goddag skønne læsere,

Jeg vil hermed skyde et lille projekt i gang, som jeg har vendt og drejet i mit hoved i går aftes. Jeg er nemlig kommet på en lille idé som forløber sig henover de næste 7 dage. Jeg plejer normalt ‘kun’ at poste 2-3 indlæg om ugen, men vil denne uge poste ét indlæg hver dag. De indlæg kommer alle sammen til at handle om nogle beauty og/eller fashion wonders, som kan gøre dit look endnu lækrere og generelt får du bare smarte hacks til din hverdag! Jeg håber I vil følge med og tager godt imod. Hvis I selv har nogle helt vildt smarte beauty-hacks, så smid endelig en kommentar eller mail!

Lad os komme i gang med første beautyhack!


Concealing with red lipstick #1

Okay, du tænker sikkert, at det lyder vildt underligt, MEN DET VIRKER! Tricket fjerner de mørkeblå og lilla nuancer, der rigtig har en fest under øjnene. Nu har jeg selv en hudfarve med brun undertone (på gode dage at least, haha), men det er ikke helt sikkert at tricket altid virker på folk med flot ‘fair’ hud, da den røde farve er så intens, men prøv ad og evt med en læbestift som har en lidt pink nuance!

Det er egentlig lige så simpelt som det lyder:

  1. Først går du igennem din daglige foundation routine (creme, refresh, primer, foundation osv.)img_7425
  2. Når det er gjort påfører du den røde læbestift unde øjet med en makeuppensel, som på billedet (den røde farve skal hverken være for tynd eller tyk. Sørg for at dække helt! img_7452
  3. Put din yndlings concealer på området og blend rigtig grundigt med din beautyblender eller pensel indtil al den røde farve er dækket.img_7463
  4. Slut af med at påføre en settingpowder i ansigtet.
    img_7476

Voil8, de mørke rander er pist borte og du er klar til at klare hverdagen, med det friskeste look!

Det var tippet for i dag, virkede det for dig?

Kyss

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giv ham nogle uforglemmelige adventsdage