7 small wonders #6 – Ann Celina
7 small wonders #5

7 small wonders #6

Hey sweeties

Det er blevet lørdag og tid til ugens anden sidste beauty-hack!

Få hvide tænder med gurkemeje #6

Øhmm, Celina gurkemeje er jo gult? Jep, det er det nemlig og det smitter af H til, så jeg forstår godt du undrer dig over, hvordan det kan gøre tænderne hvide. Men gurkemeje er en 100% naturlig måde at opnå hvidere tænder på og udover at den gør dine tænder hvidere, renser den samtidig for overfladiske bakterier (nej, den skal ikke erstatte din tandpasta!!). Husk dog at du aldrig vil opnå Hollywood hvide tænder, da det jo trods alt er helt naturligt. Men lad os komme i gang og se om det virker!

Og forresten skal du være opmærksom på, at din tandbørste BLIVER GUL af dette, men hvis det er det der skal til for at få hvide tænder er det so much worth it, am I right?

 

  1. Find noget stødt gurkemeje og hæld en smule på en teske. img_7678
  2. Gør din tandbørste godt våd og dyp den i gurkemejen.img_7680
  3. Børst tænder i 2 minutter og lad derefter gurkemejen sidde og lave sin magi i 2-3 minutter.img_7684
  4. Rens din mund GRUNDIGT og hvis der er kommet gurkemeje i dit ansigt, vask det med sæbe. Husk også at rengøre håndvasken inden gurkemejen sidder fast.
  5. Gentag få gange om ugen, for et vedvarende resultat.

Normalt ville det være mest optimalt at blande 2 teske kokosolie (ISKOLDT, ellers smelter det og bliver flydende) med gurkemejen, men jeg havde desværre intet kokosolie ved mig, men dette går også an.

Kunne I lide dagens tip, og fik I i det mindste et godt grin?

Until next time <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 small wonders #5