7 small wonders #7 – Ann Celina
7 small wonders #6

7 small wonders #7

Godmorgen kæreste jer!

Og velkommen til aller sidste afsnit i min beauty-hack serie! Har I kunne bruge nogle af de forrige tips her: 1, 2, 3, 45 og 6? Det håber jeg i hvert fald og nu til 7. afsnit! I dag har vi fokus på hår.

Få styr på fedtet hår #7

Jep du hørte rigtigt. Jeg tror vi alle kender til de dage, hvor man bare hellere vil trykke på snooze knappen og sove lidt længere end at vaske håret. Og det er også godt nok! Faktisk er kuren i mod fedtet hår at vaske det sjældnere (2-3 gange om ugen). Meeeen, det tager både tid at vende sit hår til dette og det er så træls at få fedtet hår efter træning etc, men istedet for at vaske dit hår igen, igen, kan du bruge dette trick.

  1. Find enten majsstivelse (for blondiner) eller kakaopulver (det helt rene)(for brunetter)
  2. Hvis du er blondine kan du mikse majsstivelsen med 2-3 dråber af din yndlings essential olie. Hvis du er brunette behøves du ikke nødvendigvis nogle olier, da pulveret i forvejen dufter af chokolade.
  3. Put kakaopulveret/majsstivelsemikset ned i en tom bøtte med åbning via en tragt.
  4. Voila, du har din helt egen DIY tørshampoo, som er klar til påførelse!

OBS, selvfølgelig skal tricket ikke benyttes som erstatning for hårvask eller mange dage i streg, da det vil forstyrre hovedbundens fedtlag og derved vil håret bare producere mere fedt, NO GO. Så husk at bruge det med forbehold.

 

Det var slutningen på denne uge. Hvad har I synes om alle de forskellige hacks? Har de virket, har I læst dem alle? Er det noget jeg skal lave igen? Kom endelig med feedback, hvis du har en holdning :-*

 

Kyss <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 small wonders #6