A whole new beginning – Ann Celina
7 small wonders #7

A whole new beginning

dahlmigdahl dahl1dahl3dahlmad dahlmad1

Hey sweeties,

Nu løfter jeg endelig sløret. Jeg havde i mit come-back indlæg røbet lidt om, at nye spændende ting allerede havde banet vej for mig og nu kan jeg omsider afsløre hvilken kæmpe stor ændring der er sket med min blog. Jeg har den kæmpe nyhed, at jeg er blevet en del af Bloggers Delight’s helt nye platform LOOKLAB. Jeg har altid blogget ved Bloggers Delight og drømt om at blive en del af Premium netværket. Jeg var så til møde en gang i Oktober for at skrive kontrakt vedrørende denne spritnye og lækre platform. Der er stadig arbejde på selve LOOKLAB’s design, men jeg er endelig kommet over på platformen og blogger sammen med nogle andre helt unikke og unge bloggere. Jeg er sikker på, at projektet bliver til en kæmpe succes og jeg er så beæret over, at få muligheden for at være med helt fra start.

I anledning af den nye platform og de nye kollegaer jeg dermed har fået, arrangerede søde Christina et event ved Dahl PR i København, hvor Hanne stod klar til at tage imod de af os som nu kunne komme og vi fik hilst på både hinanden og ikke mindst dejlige Hanne som ejer PR bureauet. Dagen stod på hygge og desuden var Ginny til stede, som fortalte om de fantastiske Ration madbarer, som ovenikøbet er en vildt sund snack/mellemmåltid OG SMAGER SÅ LÆKKERT! Efterfølgende var vi på restaurant San Giorgio, hvor vi fik serveret 4 skønne retter og en pokkers masse italiensk vin (I’m a sucker!!). Alt i alt en fantastisk skøn aften og jeg bobler stadig indeni af glæde og taknemmelighed.

Og tak til jer der læser med også, det er jer der gør alt det her muligt for mig og jeg glemmer det bestemt ikke (selvom der er lidt sløvt på kommentarfeltet, men I kommer vel ud en dag og lufter jeres meninger 😉 )

Hav en rigtig dejlig aften..

Until next time <3

4 kommentarer

 • Julie

  Håber at det ender med at gå rigtigt godt. Er meget glad for de muligheder du har fået for du er en formidabel blogger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann Celina

   Tusind tak, det betyder virkelig meget, at du skriver sådan en flot ros <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • God vin er aldrig at kimse ad – og tillykke!

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 small wonders #7