Los Angeles – VLOG – Part ll – Ann Celina
Los Angeles - VLOG

Los Angeles – VLOG – Part ll

Så er den længe ventede del to fra turen til LA endelig blevet finpudset til det aller ypperste og lagt på youtube! Jeg håber i har glædet jer lige så meget til at se resultatet, som jeg har! Den sidste uge har været fyldt med skuespil, arbejde og Tradono klargørelse.

Jeg var til to castings sidste uge, arbejdede hver dag og udover det skulle jeg gøre alt mit tøj klar til Tradono markedet om søndagen. Det var vildt hyggeligt og et rigtig fint event, som de havde stablet på benene, så jeg var godt tilfreds med deltagelsen. I denne uge har jeg lidt mere pusterum til at begynde på julegaverne (yup, I’m that type), så jeg ved jeg finder de helt rigtige gaver til dem jeg holder af! (Måske jeg skulle lave et indlæg om, hvordan man finder de perfekte gaver? (hint; svar JA eller NEJ i kommentar)), og så skal jeg faktisk til at forberede mig til en musikvideo som jeg skal medvirke i på søndag i Silkeborg!

 

Whoops, et lille sidespring. Men jeg håber I nyder videoen, det er nok ikke det sidste I ser til fra LA, hehe. Hvis ikke I har set del 1 så kan I tjekke den ud LIGE HER.

 

Xx

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Los Angeles - VLOG