Los Angeles – VLOG – Ann Celina
Elsker du også secondhand modetøj?...

Los Angeles – VLOG

YAYYY!!

Jeg har endelig fået klippet, redigeret og trimmet den første vlog fra LA sammen i ovenstående video. Det har været vildt hyggeligt at arbejde med alle de skønne minder fra turen og jeg er allerede gået i gang med del 2, som omhandler den sidste dag i Universal Studios og ellers resten af turen, hvor vi boede i Venice og nød dagene ved havet.

Hvis I har nogle spørgsmål angående videoen eller indholdet af den, så skyd endelig løs, jeg synes selv jeg har erfaret en del ting vedrørende bl.a. transport, spisesteder happenings mm, som jeg personligt selv gerne ville have haft kendt til, inden vi tog afsted!

xx Celina

1 kommentar

  • І do not even know how I ended up here, ƅut I thought thіs post was good.

    I don’t know wɦo you are but ϲertainly you’rе going tο a famous blogger іf you are not already 😉 Cheers!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elsker du også secondhand modetøj?...