Christmas look tutorial – VLOG – Ann Celina
Victoria's Secret giveaway

Christmas look tutorial – VLOG


Hey sweeties,

 

Christina og jeg mødtes og kogte den skønne julevideo sammen til jer, som ikke helt ved hvad de skal gøre juleaften med sit makeuplook eller til jer som bare søger lidt inspiration. Se videoen og fortæl gerne hvad I synes om looket og os to bloggerfreaks ;). I kan læse Christinas inspirerende og flotte blog HER.

HUSK  I stadig kan deltage i min Victoria’s Secret giveaway LIGE HER.

 

Beklager på forhånd min stemme, jeg har været sat til de sidste to uger og det er bare som om at den pokkers forkølelse ikke vil slippe mig 🙂 Nå, men here goes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Victoria's Secret giveaway