I’m off to… – Ann Celina
Julefilm du ikke må gå glip af!

I’m off to…

…Thailand!

Yes sugars,

I hørte rigtigt. Jeg skal fejre jul, nytår mm. i Thailand og jeg glæder mig som et lille barn. Jeg har aldrig været i Thailand før, så det gør det hele ekstra spændende. Jeg rejser dagen før juleaften, dog med direkte fly, så jeg kan nå at fejre jul på landjord og ikke i luften, haha.

Nå, men udover at dele min lille lykke med jer, skriver jeg egentlig dette indlæg for at høre, om der er nogle af jer, der nogesinde har været i Thailand? Jeg vil for det første vildt gerne høre om turen, men også især om I kan anbefale nogle spisesteder (eftersom man skal være ret påpasselig med maden) og nogle flotte spots? Når vi ankommer skal vi være ved Khao lak, derefter Khrabi, dernæst Koh Yao Yai og til sidst omkring Phuket, så vi snakker ting og steder ved de forskellige locations! Jeg rejser som sagt først før juleaften, hvorimod resten af familien rejser nogle dage før, så de når at opleve Bangkok mm (envy much)..

Glæder mig til at høre mere fra jer og selvfølgelig til jeg selv skal afsted!

Until next time <3

 

2 kommentarer

 • Du skal glæde dig! Thailand er skønt og menneskerne er imødekommende og søde. Første gang i Asien, kan man godt være sippet, men prøv at ligge det fra dig, så får du det bedste mad(man skal selvfølgelig lige tænke sig om) og helt klart de bedste oplevelser. Kulturen er fantastisk og det samme med naturen. Besøg endelig de steder der ikke er alt for turistet, så får du det VIRKELIGE Thailand at se 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann Celina

   Gør jeg virkelig også! Ja, det er mere så man undgår dårlig mave og hvad der ikke hører til, haha! Tak for fb, er helt enig i, at man skal dykke lidt dybere end turiststederne! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julefilm du ikke må gå glip af!