Jagten efter skuespillerroller – Ann Celina
A whole new beginning

Jagten efter skuespillerroller

img_7081Hey guys,

I dag vil jeg skrive et lille indlæg om min kæmpe ambition udover blogging – nemlig skuespil. Jeg har altid elsket skuespil, siden jeg var helt lille, og da jeg blev lidt ældre fandt jeg hurtigt ud af, at det var filmskuespil, som tændte mig mest. Der er stor forskel på filmskuespil og teater, og det er meget få, som kan mestre begge dele, det er i hvert fald min personlige holdning! 🙂 Personligt synes jeg, at teater kan virke lidt for overvældende og det er jo også derfor jeg valgte at gå den anden vej med mit skuespil. (Ikke så at sige, at teater er udelukket og jeg har da også medvirket i en del, men jeg har fundet mit yndlings;) ).

Jeg har gået til filmskuespil, jeg har selv produceret kortfilm med venner af samme interesse, jeg er autodidakt skuespiller med månedlige opgaver sammen med en masse andre fantastiske skuespillere. Alt i alt så laver jeg en masse skuespil, som jeg ikke nødvendigvis reklamerer med hver dag, men som en klog mand engang sagde ‘Hvis du laver bare 30 minutters arbejde med filmskuespil hver dag, så kan jeg love dig for, at du lander rollen i en større produktion om få år’ (Hint: Tommy Duus <3). Og det er netop det jeg sigter efter.

Nu kørte det lige ud i en anden tangent, men hvad jeg egentlig ville med dette indlæg var at belyse alle jer om den evige jagt efter en rolle. Jeg sender ansøgninger, castingvideoer mm. hver eneste uge og nogle gange giver det pote, andre gange ikke. Jeg bliver bedre og bedre til at håndtere afslag, for jeg ved, at der INTET er galt med mig, men jeg passede bare ikke lige til dét projekt. Og hey, så har jeg lige en lille nyhed. I morgen tager jeg til København for at medvirke i en ny reklame. Jeg ved ikke, hvor meget jeg må afsløre endnu, for vil nødigt have presseafdelingen efter mig, men det omhandler emnet fordomme, hvilket jeg finder ekstremt interessant, da jeg ikke er stødt på et eneste menneske endnu, som ikke har dannet fordomme før.

Jeg glæder mig vildt til at møde de mange andre medvirkende og ser frem til en sjov og lærerig dag. Ligeledes håber jeg I får en skøn weekend, del endelig jeres planer, hvis det lyster <3

Until next time <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A whole new beginning