Victoria’s Secret giveaway – Ann Celina
I'm off to...

Victoria’s Secret giveaway

skaermbillede-2016-12-13-kl-14-42-00

Hey angles,

Julen handler primært om kærlighed og kærlighed til sin næste. Jeg elsker selv jul og alle de glæder man giver folk, både ved materielle gaver juleaften, men også dét, at man er ekstra meget i hinandens nærvær. Jeg har rigeligt af nære jeg kan forkæle, men jeg synes, at det ville være helt suverænt at kunne forkæle og forære én af jer dejlige læsere noget. For hvis I ikke var her til at læse om mine skøre tanker og ideer, ville jeg jo bare skrive til mig selv?

 

Nu ved jeg ikke, hvor meget I går op i yoga hver og en, men det er i hvert fald noget af det i kan få chancen for at vinde. Nej ikke en yoga, men en yogamåtte fra Victoria’s Secret i den fineste pink farve. Den er så skøn og hvis ikke du er til yoga, kan du jo også bruge den som en træningsmåtte til hjemmetræningen (for den laver vi jo alle sammen, ikke? I hvert fald er det med at komme i gang, hvis du får denne sag!). Der hører en smart rem med til måtten, så du kan transportere den med hen lige hvor det lyster. For at du kan føle dig som en rigtig engel efter dit workout får du med i gaven en lækker mist “Hot crush”. Begge dele er fra PINK afdelingen, som er lavet til de lidt yngre, men da det jo ikke er trusser men derimod en duft og et redskab, kan alle aldresgrupper helt sikkert få glæde af det, JUHU!!

ga-vsga-vs-1ga-vs-2

Nu til hvad du skal gøre for at få chancen for at vinde en yogamåtte og en mist til samlet værdi på 45 dollars:

 1. Like facebooksiden ‘Ann Celina’ (LINK HER)
 2. Følg instagramprofilen ‘@celinamathiesen’
 3. Evt. del opslaget med dine venner (IKKE nødvendigt, men gør din chance MEGET større)
 4. Skriv en kommentar til dette indlæg når alt er gjort.

VINDEREN BLIVER FUNDET OG OPLYST NÆSTE TORSDAG D. 22. DECEMBER!

 

Good luck <3

16 kommentarer

 • Dorka

  It’s done! You look amazing! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg vil meget gerne vinde – er stor fan af Victoria’s Secret og mangler faktisk sådan en måtte herhjemme til min træning, så det ville være så lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Done <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Vil rigtig gerne vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så det gjort 🙂 Og jeg glæder mig til at følge dig, det er altid fedt at finde nogle nye bloggere at følge 🙂

  Jeg vil super gerne vinde din lækre præmie og jeg har delt den på min blog, så håber jeg du får lidt flere deltagere inden på torsdag 🙂

  Rigtig god jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Jeg deltager 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Glædelig jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Hansen

  Done <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ketty Jensen

  Jeg kunne virkelig godt bruge sådan en yogamåtte 🙂

  God jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Marie

  Lækkert. Jeg deler på Facebook

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Krydser fingre. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne juhl

  Krydser fingre. Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Ej hvor labert – jeg krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Glædelig jul <3 Jeg ville rigtig gerne vinde, min gamle yogamåtte kan nemlig snart ikke klare det mere 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gerda

  Sådan, super lækker premie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Done <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm off to...