Thailand VLOG – Ann Celina
GOODIEBOX DISCOUNT CODE

Thailand VLOG

no-8-3Hey guys!

I kender mig efterhånden så godt til at vide, at jeg eeelsker at lave vlogs når jeg er ude at rejse. Og I får foræret en lækker video igen igen! Dette er fra min tur til Thailand henover jul og nytår. Skriv hvad I synes om mine valg af klippemetoder, indholdet i videoen og musikken!

Links til tidligere vlogs såsom turen til Los Angeles her og her eller et gammelt indlæg fra da jeg var i Berlin med mit gymnasie her og her. Husk at gå ind på min youtube kanal og subscribe, så kunne I allerede have haft set denne video i går! Awesome right?

 

Until next time <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX DISCOUNT CODE