The Monkey Cave – Ann Celina
NYE in Thailand??

The Monkey Cave

adv-dayimg_8446img_8461img_8514img_8588

img_8589img_8625

Hey sugars,

Først og fremmest so so sorry for den stille periode. Jeg har prøvet at ligge dette indlæg op de sidste 4 dage, men billederne kunne ikke uploades med det ringe wifi.. Nå, men for nogle dage siden, da vi stadig var i Khao Lak, var vi på en heldagstur, hvor vi legede med aber, så vandfald mm. Nogle af jer har allerede set dette på min instagram: celinamathiesen. Men jeg tænkte jeg kort ville fortælle om turen og smide nogle billeder ind her, som I kan kigge lidt på.

Vi startede dagen ud med at køre på et lille lokalt marked, hvor vi kunne kigge lidt rundt omkring og købe peanuts til at fodre aberne med. Derefter kørte vi mod The Monkey Cave, men på vejen gjorde vi et lille stop ved to udkigspunkter (billede 1&2). Efter stod den på kanotur med kaffe brygget i bambus.

xx <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYE in Thailand??