TV2 Film: Alt det vi deler – Ann Celina
About me ft. Anna

TV2 Film: Alt det vi deler


skaermbillede-2017-01-20-kl-00-23-24

Hey sweeties,

For godt og vel en måned siden fortalte jeg om, at jeg var i KBH for at medvirke i en reklamefilm. Jeg kunne på daværende tidspunkt ikke afsløre titlen på denne, formålet eller hvem den blev produceret af. Men det kan jeg nu! De mange timers optagelser er klippet sammen til en 3 minutters film med et fantastisk budskab. Jeg er virkelig glad for at kunne have være med til at bidrage til den lille film, og håber I tager godt imod den og tænker over dens værdier.

Filmen omhandler det emne, at selvom vi lever i en tid hvor vi er så udviklede og kloge, er der stadig en tendens til, at vi fokuserer på vores forskelle, frem for det vi har tilfælles. Vi, som var med til optagelsesdagen har hver især bidraget til det budskab ved at være dybt ærlige og tale højt om vores valg og personligheder.

Jeg smider et link herunder, hvor I kan se filmen og så håber jeg I vender tilbage hertil og giver en lille kommentar om hvad I synes om filmen og hvad der rørte jer. Desuden bliver filmen vist på TV2 på mandag efter premieren på Badehotellet.

https://www.facebook.com/tv2.danmark/videos/597635013764773/https://www.facebook.com/tv2.danmark/videos/597635013764773/

Igen vil jeg sige at det var så kæmpe en oplevelse at dele de her ting med mennesker man aldrig før har mødt. Jeg erkendte ting, som jeg ikke engang har fortalt mine bedste veninder. Vi fik denne vilde connection til hinanden alle sammen, fordi vi så udover fordomme og fokuserede på de ting vi havde til fælles.

Husk det i den virkelige verden, det har jeg så sandelig gjort.

 

Pssst, her er nogle stilbilleder, hvis I ikke lige kunne spotte mig ;D

skaermbillede-2017-01-20-kl-00-24-37 skaermbillede-2017-01-20-kl-00-20-50

xx <3

3 kommentarer

 • Annemette Ottesen

  Hej Ann Celina

  Super reklame. Jeg kunne godt tænke mig at bruge spørgsmålene, som I modtog inden, til at spinde en ende for nogle elever i 8. klasse. Har du spørgsmålene og vil du dele dem med mig?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie Løkkegaard

  Har du noget materiale, hvor der står noget mere om det bag even.t budskab, baggrund el.lign? Hvis du har, er jeg meget interesseret. Skal analysere den til min dansk eksamen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann Celina

   Hej Cecile,
   Beklager for mit sene svar, kom først hjem for en uge siden.
   Jeg har desværre kun spørgsmålene på dokument, resten var mundtligt til optagelserne. Men budskabet er helt klart at vi ikke skal være så dømmende for hinanden, da vi har meget mere tilfælles end vi lige går og tror. Ellers bliver en del også fortalt i selve videoen, der er ikke så meget mellem linjerne.
   Håber det hjalp en smule,
   knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

About me ft. Anna