5 frygtindgydende og 5 frygtløse – Ann Celina
Og gæstebloggeren er....

5 frygtindgydende og 5 frygtløse

DSC_0097Hey sweeties,

long time, no see, huh? Jeg beklager, men så igen, I sidder vel ikke limet til skærmen og venter på, at jeg udgiver noget nyt (even though, that would be preeeetty awesome!!) I hvert fald nærmer turen sig og det samme gør stressen. Jeg har sidste arbejdsdag i morgen, det vil sige, at jeg kun har TO fridage inden vi rejser. Stress, stress, stress!!! Men somehow, I’ll manage. Jeg har vendt og drejet turen i mit hoved og kommet på 10 ting jeg kommer til at forvente ved turen, 5 af dem, som jeg frygter og de resterende 5, som jeg glæder mig helt vildt til.


Frygtløse:

  1. At skulle handle ind selv, så der altid er mad i køleskabet. Da jeg var på Ibiza med nogle af my gurls (Hvor 3 af dem faktisk er dem, jeg rejser til Australien med også) var vi virkelig (okay nogle af os) huslige og vi fik handlet ind hver dag, så vi aldrig manglede noget.
  2. At nyde kulturen og folket. Jeg glæder mig enormt meget til at møde flere cool aussie mennesker og ikke mindst indonesiske, når vi tager til Bali og de omkringliggende øer. Det bliver virkelig fedt at komme væk fra de danske værdier og traditioner og nyde lidt af den anderledes kultur.
  3. At se koalaer og kænguruer. Ahhh, hvis der er noget, jeg er forelsket i, er det en panda. Og det der minder mest om en panda, er en koala. Og der er vildt mange koalaer i Australien, YES! Desuden er jeg mega thrilled over at komme til at se vilde kænguruer!!!
  4. At drikke billige drinks og spise lækkert mad. Især på Bali og øerne omkring er der vildt billige drinks og for ikke at nævne maden. Jeg tror virkelig, at det er her vi slipper det brændende kort frit og slider for flere af deres tropiske drinks og madretter.
  5. At slappe af uden bekymringer. Nu har jeg arbejdet lige siden jeg fik sabbatår og det har været så fedt at tjene sine egne penge, men på den anden side også vildt hårdt. Med et fultidsjob, et deltidsjob med 12-18 timer om ugen, fitness og bloggen, har der ikke været meget fritid og det har jeg bestemt godt kunne mærke. Men det har været for en god årsag og jeg er lykkelig for at have knoklet, nu når det hele flasker sig.

Frygtindgydende:

  1. At skulle lave mad selv. Jeg er ikke decideret dårlig til at lave mad, men det er begrænset, hvad jeg kan bikse sammen, hvor det ikke smager af brændte ris og melede kødstykker. Men en af de ting jeg frygter, er helt sikkert at skulle lave mad, der ikke er pasta og kødsovs hver dag.
  2. At køre en kæmpe autocamper + på den modsatte side af vejen. I forvejen er jeg virkelig skod til at køre bil, har formået at smadre to biler på mine knap 2 år med kørekort, men til mit forsvar spillede vejr og vind en stor rolle! Men det var altså to små personbiler, hvor jeg nu skal formå at køre en kæmpe autocamper rundt i et land, hvor de kører i den modsatte side af vejen!! Hvis I pludselig ikke hører fra mig mere, ved I hvorfor…
  3. At rejse i en rygsæk. Jeg har aldrig backpacket før og det er jo egentlig heller ikke det vi skal nu, da vi skal rejse roadtrip i 1,5 måned. Men grunden til, at vi skal have rygsæk med er når vi skal til Bali og nærliggende øer, kommer vi til at rejse med både og hoppe på og af fra stranden. Prøv at forestille dig 4 piger med kæmpe kufferter gøre dette? Jep, not pretty 🙂
  4. At være væk fra sin kæreste. Noget jeg kommer til at savne aller mest er min dejlige kæreste. Det bliver helt sikkert hårdt at være væk fra ham, men nu har vi alligevel været væk fra hinanden i godt en måned henover julen, så mon ikke vi lige klarer to til!
  5. At undvære sine personlige ejendele og sko. Jeg er faktisk helt sikker på, at jeg sagtens kan begrænse mig og pakke det, som der kan være plads til, men jeg kommer helt sikkert til at mangle personlige ejendele og SKO! Overvej lige hvor meget sko fylder, dvs jeg nok kun kan have omkring 3 par med og det er altså ikke særlig meget i forhold til, hvor længe vi skal være væk. Frem med traveskoene og nogle klipklappere, yihaa.

Håber I kunne lide et indlæg som dette og skriv endelig hvis der er nogle ting I vil høre om turen <3

xx..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og gæstebloggeren er....