Face shapes: fremhæv dit på bedst vis! – Ann Celina
NEWS NOW: I'm leaving!!

Face shapes: fremhæv dit på bedst vis!

your-face-shape

Hey beauty dolls,

I dag er er fokus på ansigtsformer! Hvilket har du? Hvis ikke du selv kan spotte det, så få eventuelt en til at hjælpe dig. Der findes utallige ansigtsformer og kun få der er helt identiske. I dag vil jeg lære jer hvordan I fremhæver jeres ansigtsform bedst! Vi kender alle til trenden contouring og highlighting. Og de går bedst sammen og dårligt hver for sig, husk det! For at fremhæve dit ansigt skal du lave contour (du bruger et pudder, creme eller pensel produkt, som er to toner mørkere end din hudfarve) og derefter highlighter (du bruger en concealer eller decideret highlighter, som er tot oner lysere end din hudfarve), som påføres de steder på ansigtet, som lyset naturligt fanger.

Lad os så komme i gang:

Triangular:

Har du et triangulært ansigt vil det sige, at din jawline (kæbelinje) er det bredeste punkt i ansigtet. Derved bliver din pande og kindben smallere. Det er det modsatte af et hjerteformet ansigt. For at fremhæve dit ansigt, skal du lave contour fra kæbelinjen og op til kindbenet og highlighte under øjnene, i panden og på hagen.

contourtriangle-vic


Square:

Har du et et ‘firkantet’ ansigt, vil det sige, at dit ansigts målinger er stort set ens overalt og det er en smule, ja, firkantet. For at fremhæve dit ansigt, skal du lave contour i begge sider øverst og nederst af ansigtet og highlighte din pande og hage.

contoursquare


Round:

Har du et rundt ansigt, vil det sige, at dit ansigt er cirka lige så langt, som det er bredt. Det har ingen ekstreme linjer eller punkter, men et blødt og cirkulært look. For at fremhæve dit ansigt, skal du lave contour i tindingerne og følge hele vejen ned til kæbelinjen, for at få et smallere look. Du skal highlighte din pande og hage og kan derudover også highlighte under dine øjne i en omvendt trekant, for at fremhæve øjnene.

contourselena-round


Diamond:

Har du et diamant formet ansigt, vil det sige, at dit ansigt er længere end det er bredt og at din hårgrænse er smallere end dine kinder. For at fremhæve dit ansigt, skal du lave contour under dine kinder og highligte panden og hagen og eventuelt under øjnene i en omvendt trekant.

contourdiamond


Oblong:

Har du et aflangt ansigt, vil det sige, at dit ansigt er næsten dobbelt så langt, som det er bredt og at det ingen ekstreme skarpe punkter eller linjer har. For at fremhæve dit ansigt, skal du lave contour under hagen, for at få dit ansigt til at se mere rundt udm ved hårgrænsen for at sænke denne og under kindbenene fra ørene og ud til midten af kinderne. Du skal highlighte under øjnene.

contoursarah-oblong


Oval:

Har du et ovalt ansigt, vil det sige, at dit ansigt er 1,5 længere end det er bredt, der er ingen skarpe punkter eller linjer og det repræsenterer en smule et omvendt æg. For at fremhæve dit ansigt, skal du lave contour på siderne af din pande for få din hårgrænse til at se tættere ud, samt under dine kindben fra næsen til midten af kinderne. Du skal highlighte din pande, hage og under øjnene.

contouroval-beyonce


Heart:

Har du et hjerteformet ansigt, vil det sige, at dit ansigt er bred over kindbenene og panden, men kæbelinjen er smallere, og din hage går ned i en spids. For at fremhæve dit ansigt, skal du lave contour lige under din kind for at bløde en smule op, fra dine ydre dele af panden til øjenbrynenes slutning samt under kindbenene. Du skal highlighte din pande, øverste del af hagen og under øjnene i en omvendt trekant.

contourheart-shape


Jeg håber det hjalp jer en smule! Hvis jeg selv skulle sætte navn på min ansigtsform, ville det nok være den firkantede blandet med den triangulære 😀

Hvad ansigtsform har I?

xx <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEWS NOW: I'm leaving!!