Sightseeing in Sydney – Ann Celina
5 frygtindgydende og 5 frygtløse

Sightseeing in Sydney

img_9368img_9311 img_9285img_9476img_9477img_9393Hey sweeties,

En lille update fra ‘downunder’. I dag er det mandag og vi sidder og venter på at få autocamperen udskrevet, så vi kan komme ud på vejene. Vi har haft fire fantastiske dage i Sydney, hvor vi har været i byen og ude ved kysten. Der har været så mange nye indtryk, mennesker og flotte spots, men hvor bliver det også fedt at komme ud og se det ‘rigtige’ Australien. Vi startede første dag ud med at gå en tur over Harbour Bridge, hvor vi efterfølgende gik langs havnen. Vejret var skønt med fuld sol. Dernæst besøgte vi Opera huset og sluttede dagen af i Botanic Gardens.

Fredag tog vi bussen til Bondi beach og gik langs en smuk rute, hvor vi så de flotteste udsigter og små surferstrande. Vi blev hele dagen i Bondi og spiste picnic ved stranden om aftenen og fik lidt lækkert til ganen på The Bucket List og Hotel Bondi.

Lørdag startede ud med brunch efterfulgt af en shoppetur ved Market og Pitt st. Ved en 17 tiden tog vi på pub crawl rundt ved de hyggeligste steder ved The Rocks og Circular Quay.

Søndag tillod vi os at sove længe, efter gårsdagens strabadser og tog til The Rocks Market, hvilket var noget af det hyggeligste og lækre længe! Derefter tog vi metroen til Market City, som vi efterfølgende fandt ud af ligger lige i Chinatown, så stort set alle butikker var unknown brands fra Kina, haha! Vi sluttede dagen og sidste del af Sydney turen af i Botanic Gardens med takeaway food og smuk udsigt over nattens lys.

Jeg glæder mig helt vildt til at komme ud på vejene, selvom det er vildt skræmmende at skulle køre BÅDE i den modsatte side OG en kæmpe autocamper!

xx <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

5 frygtindgydende og 5 frygtløse