Pole dance – Ann Celina
Sommer Snack

Pole dance

Hej dejlige læsere

Som overskriften nok har afsløret, skal dette indlæg handle om pole dance! Det er en ny motionsform, der har taget Danmark med storm. Overalt popper små pole studio’er op, og der er flere og flere der afprøver det. Da jeg hørte om det i første omgange tænkte jeg at kvinderne tabte ligestillingens kampen, da de begyndte til pole dance som motionsform. Men pole dance er faktisk ikke hvad en masse sikkert har fordomme omkring. Jeg har altid forbundet det med strip, og det er blandt andet derfor jeg blev så overrasket da jeg afprøvede det. Første gang jeg så en video med poledance var i gymnasiet. Det var en video på youtube jeg helt tilfældigt kom ind på, og pigen i videoen klædte sig ikke af. Tværtimod lavede hun en ret imponerende serie af tricks til en Fergie sang. Jeg har ikke kunnet finde videoen siden, men det var den der første gang pirrede min nysgerrighed.

Da jeg selv har danset moderne og klassisk i mange år, var her noget jeg endnu ikke havde udforsket. Pole dance var dog alligevel for grænseoverskridende til at jeg turde starte til det alene, men for 2 måneder siden var jeg på et prøvehold ved iPole i Odense med mine veninder, og det var så sjovt at vi er kommet der lige siden. Jeg kan endnu ikke lave nogen serier, men vi øver tricks når vi er der. Det er virkelig en sjov måde at få pulsen op på! For hold nu op hvor er det altså bare hårdt.

 

En "Butterfly" udføres af Mia

En “Butterfly” udføres af Mia

En "Crucifix"

En “Crucifix”

Endnu en "Butterfly" fra Nourhan

Endnu en “Butterfly” fra Nourhan

Hvis man har mod på at prøve en anderledes måde at træne på, så skal man helt sikkert melde sig til pole dance! Jeg håber vi ses derinde.

I må nyde jeres tirsdag aften,

5a87b6e5889cf66b0914cc90bb8ca9252

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer Snack