Sommer Snack – Ann Celina
Fraser Island

Sommer Snack

Hej søde læsere

Så er der faktisk kun lidt over 3 måneder til sommerferie! Det betyder også at jeg skal til og i gang med at arbejde på at kunne have en bikini på igen. Det kan godt være lidt svært, især når man er en slik mund som mig! Men jeg har fundet en alle tiders opskrift på lidt lækkert – som samtidigt er sundt! Fantastisk ikke? Fremover vil jeg gerne dele en opskrift om ugen med jer, for jeg synes også man skal kunne nyde livet selvom bikini sæsonen lurer. I dag skulle jeg lave hjemmelavede ispinde! Det er faktisk super nemt. Man skal bare bruge isforme, frugt, yoghurt og saftevand. Jeg har købt mine isforme i Føtex, men man kan få dem andre steder også.

I dag brugte jeg banan, kiwi og vindruer. De skal skæres ud i tynde skiver og tern. Så skal de bare i isformene med yogurt eller saftevand og fryses ned. Super smart og nemt ikke? Hvis man har lidt mere tid, kan man også blende frugten til smoothies og fryse det ned!

Mine isforme fra Føtex

Mine isforme fra Føtex

 

frugt-2

Det færdige resultat

Det færdige resultat

Prøv derhjemme og lad mig endelig høre hvad I synes, samt om der er nogen særlige ønsker til næste opskrift!

Rigtig god tirsdag til jer alle!

 

5a87b6e5889cf66b0914cc90bb8ca9252

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fraser Island