Guide til Sanur, Bali – Ann Celina
Thursday snooze

Guide til Sanur, Bali

Hej kæreste læsere,

Hermed første guide til byen Sanur på Bali. Vi tilbragte kun 2 dage i Sanur, men fik alligevel set nogle af de vigtigste seværdigheder og spist god mad. Vi havde også en aften i byen, men den vil jeg skrive mere om i guiden for Kuta, eftersom vi tog til Kuta. Sanur ligger på den sydøstlige del af Bali og er kendt for at være helt modsat Kuta den travle og mere hektiske by. Dog er der bestemt også liv i Sanur især langs den 7 km lange strand, hvor hyggelige restauranter, boder og hoteller tager plads. Modsat Kuta er havet meget mere roligt, da koralrevet ‘lukker’ de store bølger ude. Stranden er ikke noget at råbe hurra for, men var alligevel bedre end stranden i Kuta.

Taman Festival 

img_1312 img_1325 img_1331 img_1343 img_1355

 

Det her må klart være et af de fedeste, forladte steder jeg har været (nu lyder det totalt som om, jeg har et eller andet for forladte locations, haha!). Men helt seriøst, der er de mest fantastiske muligheder for billeder og videooptagelser. Jeg tør slet ikke tænke på, hvilke fede scener man kunne lave til både eventyrlige film, horror og endda action. Jeg mener, billede nr 3 er da som taget direkte ud af TWD! Så hvis du er vild med fotografering, må du ikke springe dette fantastiske sted over!

Museum Le Mayeur

img_1390 img_1377 img_1375 img_1385

 

Hvis du vil se et traditionelt, balinesisk hus skal du bestemt aflægge et besøg ved Museum Le Mayeur. Artisten Adrien-Jean Le Mayeur giftede sig med Legong danseren Ni Polok og lavede blandt andet smukke portrætter af hende. Efter hans død blev huset langsomt lavet til et museum, selvom Ni Polok stadig boede der. I dag kan man se smukke billeder og malerier i huset lavet af Le Meyeur og opleve, hvordan det var at bo i Sanur i midten af 1900 tallet.

MA Silver

img_2575

 

MA Silver er en lille, diskret smykkebutik, der ligger på samme vej som The Glass House. Den er umulig at finde på nettet, men hvis du står på den anden side af The Glass House og kigger mod restauranten, skal du gå til venstre langs vejen, følge svinget rundt og så kommer den på venstre hånd lige ved siden af Beli Bagus Computer. Ringen på min pegefinger er derfra i ren sølv og så er det helt vildt gode priser! Købte desuden nogle smukke, runde øreringe.

The Glass House
Nok en af de hyggeligste restauranter på Bali. Selvom den ligger ud til en trafikeret vej, suges man ind i en afslappet og hyggelig stemning, så snart man træder ind af døren. Der er live musik, søde tjenere og en duft af lækker, balinesisk mad. Jeg bestilte en green curry chicken ret, som smagte himmelsk. Priserne er lidt højere end ved normale restauranter, men stadig billigt. Happy Hour næsten hele aftenen, hvor du kan få lækre drinks til 25 kr, what?! Helt sikkert et besøg værd.

Warung Sunrise og Beachwalk 

img_1827

 

Vi spiste middag her inden vi besøgte Le Mayeur museet og det var godt nok ikke det bedste mad de serverede, men til gengæld var atmosfæren og beliggenheden max hyggelig og deres juice er så lækre! Cafeen ligger langs strandpromenaden og man kan ikke overse den, med dens søde skilte og kæmpe maleri af Bob Marley på den modsatte side af vandet. Langs strandpromenaden er der vildt mange søde boder og cafeer.

 

Håber I har fået et lidt bedre overblik over (primært seværdighederne i) Sanur, der er alligevel så mange ting vi ikke nåede at opleve på den korte tid, men det er bare endnu en grund til at vende tilbage igen!

xx <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thursday snooze