Og hvad så nu? – Ann Celina
10 ting til Roskilde Festival

Og hvad så nu?

img_2044Jeg er landet og har begge fødder solidt plantet på dansk jord. Eller ikke bund solidt. Jeg føler stadig jeg svæver lidt og mit hjerte har ikke helt forladt Indonesien endnu, hvis jeg skal være ærlig. Men det er tid til, at komme tilbage til hverdagen og hvad er hverdagen egentlig nu? Jo, jeg starter arbejde igen på tirsdag, så jeg kan få sparet op til nogle ferier her til sommer. Så er mit fitnesskort blevet aktivt igen, så jeg (forhåbentligt) kan komme ind i den gode form, jeg havde bygget op til vi tog afsted på rejsen (for helt ærligt, jeg kunne ikke leve op til de 4 gange træning om ugen, når der liiige var den der anden bar, vi absolut også skulle nå at besøge eller hvis vi skulle tidligt op og lave en aktivitet).

Hvad jeg nød ved ferien var, at der ingen bekymringer var. Den største beslutning jeg skulle tage var om jeg ville bo i en bungalow eller på et hotelværelse. Og det første jeg bliver spurgt om, når rejsehistorierne har lagt sig er; “hvor vil du egentlig søge ind Celina?”. Jeg kom hjem tre dage efter prøven til journalistik, så spørg lige om jeg var bitter! Nå, så den er ligesom udelukket indtil næste år, men heldigvis har jeg da nogle andre muligheder og tanker. Og hvad så hvis jeg ikke kommer ind? Tja, hvad så? Jeg går egentlig ikke og hungrer efter at komme ind på min uddannelse lige nu, jeg hungrer bare efter at lære noget. Efter at have gået et helt år uden nogen form for klasser eller kursuser, så bliver man lidt ivrig efter at komme på skolebænken igen. Yes, I said it. Jeg savner at lære noget. Jeg savner at udfordre min hjerne og blive oplyst. Så, hvis ikke jeg kommer ind på et af mine tre første ønsker ved uni, tror jeg, at jeg tager et år, hvor jeg fokuserer udelukkende på skuespil, arbejder lidt og så tager jeg helt sikkert nogle fransktimer eller lignende. Men nu må vi se hvad der sker, det kan jo også være, jeg kommer ind på mit første prioritet og skal til at flytte og alt muligt!

Vi har så mange muligheder nu, at vi er ved at blive kvalt i dem. Men det er vigtigt at udnytte alle de muligheder vi har og prøve de ting af vi ønsker allermest. Er der nogle af jer der søger ind på universitet i år, knokler med gymnasiet eller har I tværtimod brug for endnu et sabbatår? Jeg vil meget gerne høre om det, det kan være jeg bliver lidt klogere på nogle ting jeg ikke lige havde overvejet?

 

xx <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting til Roskilde Festival