Thursday snooze – Ann Celina
Og hvad så nu?

Thursday snooze

img_1551Hey sweeties,

I dag er det torsdag og jeg drømmer mig tilbage til Gili Air, hvor jeg ligger og daser ved poolen. Jeg trykkede snooze et par gange til morges, men kom da endelig op for at starte dagen ud med lidt motion og en ristet rugbrødsmad med avocado. I weekenden skal jeg til konfirmation, ses med nogle veninder og bestille rejse til sommer, iih. Er der nogle af jer der skal sydpå til sommer og har et must visit? Jeg er åben for alt nyt!

Men nok om ferier og nu til fokus på selve bloggen. Her de næste par dage/uger vil jeg udgive en masse små guides til de steder vi var i Indonesien. Men jeg tænker at fordele dem lidt ud, så det ikke kun er guides I kan læse her det næste stykke tid. Men jeg gad godt vide, om I har nogle specielle tanker eller områder jeg skal prøve at lave lidt flere indlæg af. Det kan være alt fra et personligt emne til et specielt makeup look. Hit me up, så jeg kan få noget inspiration. <3

Jeg håber I får en skøn, forlænget weekend og så glæder jeg mig til at høre fra jer!

xx <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Og hvad så nu?