Wednesday’s whim: Bedårende badetøj – Ann Celina
Guide til Gili Air

Wednesday’s whim: Bedårende badetøj

SEA you in the sun


Hey guys,
her introducerer jeg onsdagsindlægget, som (forhåbentligt) regelmæssigt kommer ud hver onsdag. Der er selvfølgelig forskellige temaer hver onsdag, tænker det er en anelse kedeligt at se på badetøj hver uge (Okay nej, men nok ikke så praktisk til vinter!). I kan være med til at have indflydelse på temaerne, hvis I skriver en kommentar eller en mail med hvad I ønsker.
Dagens indlæg handler om badetøj. I morgen er den første officielle sommerdag, så for at skyde den i gang kan I få lidt inspiration til den næste bikini I vil investere i. Jeg er selv helt vildt med bikinierne fra Shein.com og har allerde nogle stykker derfra.
Der er bikinier til de klassiske piger, de lidt mere vilde piger, piger med lille barm, piger med stor barm og egentlig bare lige præcis den bikinitype du er! Synes selv der er et rimelig godt mix af det hele, men meld endelig tilbage hvis I synes der mangler noget.
I dag skal jeg mødes med en veninde, nyde det gode vejr (selvom det blæser en anelse) og bare rigtig hygge inden hun tager til Australien. I aften skal jeg til boksefitness med Jose og er du gal det er hårdt. Vi bokser egentlig “kun” i 15 minutter, men det er virkelig hårdere end man tror! Nu når vi snakker om er træning er jeg faktisk i gang med at arbejde på et trænings indlæg, der prikker lidt til vores dovne side og sætter spørgsmål ved, hvorfor man egentlig gerne vil træne og hvilken motivation man burde have til det. Så stay tuned og shop lidt bikinier mens I venter 😉
xx <3
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til Gili Air