Wednesday’s whim: Magiske mules og slip-ins – Ann Celina
Guide til Gili Meno

Wednesday’s whim: Magiske mules og slip-ins

Slip ins

 

Mules

 

 

Hey guys,

sikke et kedelig vejr det er i dag, og så skal jeg endda cykle på arbejde i denne uge, hvor det vil regne stort set hele tiden! 🙁 En dag som i dag har man aller mest lyst til at pakke kufferten og smutte af pokkers til sydpå. Jeg kan ikke vente med at komme ned til lejligheden i Spanien. Desuden skal jeg på en ferie med Jose til sommer, men vi er lidt fortabte angående destinationen. Vi havde tænkt lidt Italien, Frankrig eller måske en lækker græsk ø, så hvis I har et sted som vi bare ikke må glemme, så skriv endelig en kommentar!

Og nu til dagens tema i Wednesday’s whim: Mules og slip-ins. Selvom vejret måske ikke er til den slags sko, er det virkelig bare mine favoritter for tiden. De er vildt behagelige at have på og er samtidig virkelig flotte! Jeg er især overrasket over hvor mange fede slip-ins boohoo.com har!

Husk I gerne må komme med input til næste onsdag’s tema og I kan læse mit forrige indlæg lige her.

xx <3

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Guide til Gili Meno