Wednesday’s whim: My summerflirt – Ann Celina
iLash & iBrow + GIVEAWAY

Wednesday’s whim: My summerflirt

My summerflirt

Reklamelinks: sko HERE / nederdel HERE / solbriller HERE / taske HERE / blondetop HERE / top HERE / armbånd HERE

Hey guys,

I dag har jeg støbt en fin collage sammen til jer, men der er kun én enkelt. Temaet er summerflirt, som vi nok alle har prøvet en enkelt gang eller to når man er ude at rejse. Der er et eller andet helt magisk over at tage afsted og møde en anden person på en ferie, hvor man bare slapper af og nyder livet. Hvis nogle af jer skulle være så heldige denne sommer, at støde på ‘sådan en’ har jeg lavet en lille inspiration til et outfit på første date. Det er ret girly girly, så beklager jeg ikke fik lavet et alternativ 😉 Jeg faldt over tasken på gucci’s hjemmeside, da jeg var inde her den anden dag og er bare helt in looove. Den er så gude smuk! Normalt er jeg ikke til grøn og slet ikke til broderi, da jeg er bange for, man bliver træt af det med tiden, men kan I ikke lige se en slentre ned af Paris’ gader med den over skulderen? SUK!

I denne uge holder jeg fødselsdag for nogle af mine veninder, så det er derfor jeg ikke kommer til at poste så meget (denne uge). Hver aften op til weekenden forbereder jeg nemlig forskellige dekorationer, mad og drinks. Jeg går altid vildt meget op i arrangementer, hvis ikke I kunne fornemme det allerede, jeg elsker det simpelthen bare, hehe!

Håber I får en dejlig dag og en endnu dejligere sommerflirt <3

xx..

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

iLash & iBrow + GIVEAWAY