5 mærkelige facts om mig – Ann Celina
AUSTRALIA & INDONESIA - VLOG

5 mærkelige facts om mig

img_4605

  1. Jeg er virkelig bange for at køre bil. Det er værst når jeg kører med andre og derfor ikke selv er chauffør. Jeg kan ikke lade være med at kommentere på afstand til rabatten, fart, når vejen er våd, bremselængder mm. ISÆR når det er på motorvejr eller bjergkørsel. Jeg ved selv, at jeg er den mest irriterende co-driver, men jeg kan simpelthen ikke lade være. Når jeg selv kører bil kan det også gå hen og blive lidt crazy (I’m not crazy). Jeg kan nemlig ikke lade være med at tænke på, hvordan det nemt kan gå galt; ‘Der kunne jeg køre ind i træet’, ‘den cyklist kunne jeg have kørt ned’ ‘jeg kunne nemt komme til at styre ud i rabatten på motorvejen og svinge bilen flere meter igennem luften’. Jeg ved det hele er ret overdrevet at læse, men SÅ bange er jeg virkelig for at køre bil nogen gange. Håber at nogle kan relatere og jeg ikke er den eneste der har skræmte tanker angående det køretøj?
  2. Jeg går sjældent i seng før klokken 00. Skønhedssøvn er vigtigt, bla bla. I så fald er jeg rakket noget bagud, for jeg kan simpelthen ikke sove før 00. Og det er ikke fordi, at jeg ikke kan falde i søvn, for nogle gange kan jeg alligevel ikke holde øjnene åbne til en lang film, men det er simpelthen fordi jeg vil have mest ud af dagen. Jeg arbejder skide godt om aftenen og min koncentrationsevne er spektakulær her, så jeg føler aldrig rigtigt det er ‘acceptabelt’ at gå i seng før klokken er tolv, haha.
  3. Jeg ELSKER børnefilm. Alle slags, bring them on. Disney slår godt nok rekord på mine toplister, men her i torsdags så jeg den gamle Bratz film, og hold nu op den var også for fed. Jeg føler faktisk også, at man, udover at gå i barndommen, lærer noget af de film. Og især når man nu er ældre og visere (siger de da), ser man alle de små gemte budskaber, som har sneget sig ind i vores underbevidsthed som små og gjort os til de mennesker vi er i dag (go disney).
  4. Jeg spiller stadig Nintendo. Okay så nu er vi alligevel i børnehjørnet, så jeg kan lige så godt tilstå endnu en ting: jeg elsker stadig Nintendo. Jeg har spillet Sims i et stykke tid, men overvejer at spille det der cute hundespil, der førte med til konsollen. Kan I huske det? Det var bare SÅ hyggeligt at opdrage sin egen lille hund og få den til at gå til konkurrencer, og når jeg nu ikke kan få en hund pga status lige nu, må det være det tætteste jeg kommer på det.
  5. Jeg har aldrig set Grease. Jep, mere er der vel egentlig ikke til det. Jeg blev en gang til en 13 årig fødselsdag tvunget til at se Grease og jeg ved ikke hvorfor, men jeg fandt den så uinteressant, at jeg faldt i søvn 10 minutter inde i filmen og siden dengang har jeg bare aldrig taget mig sammen til at se den. Går jeg glip af noget eller?

xx <3

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUSTRALIA & INDONESIA - VLOG