AUSTRALIA & INDONESIA – VLOG – Ann Celina
Guide til Kuta, Bali

AUSTRALIA & INDONESIA – VLOG

skaermbillede-2017-07-27-kl-20-00-00

Hey guys,

Jeg var jo på min lange rejse til Australien og Indonesien tilbage i februar indtil maj, og jeg har faktisk flere timers video derfra. Jeg har bare aldrig taget mig sammen til at lave én samlet video ud af det, da jeg havde så mange overvejelser om jeg skulle dele den op i to lange, hvor man følger turen ret dybdegående, eller om jeg skulle slå dem sammen og lave én lang video eller det helt tredje. Det blev så til, at jeg for halvanden måned siden snakkede med min gode kammerat om mit dilemma og han foreslog at lave et kort klip af hele turen, så man ikke bliver heeelt tilfredsstillet, men eventuelt kommer til at hungre efter mere. Eller også er det bare en god idé, fordi flere folk ikke orker at høre på mig snakke i flere minutter 😉 I hvert fald blev der tryllet og frem kom denne lækre video lavet af Valdemar Gyrst. Nyd den og læs med videre når I er færdige:

Ret cool ikke? Jeg synes den er blevet kort, lækker og super genial, men hvad synes I egentlig? Og nu hvor I har fået en smagsprøve i levende billeder af min tur, kunne I så tænke jer at se mere? Jeg har som nævnt endeløse timers video og kunne snildt bikse det sammen til en eller to videoer, hvis jeg får taget mig sammen og får motivationen til det 😀 Så hvad er DIN mening? Er dette ‘nok’ fra turen, eller vil du se mere? Bite me!

 

xx <3

1 kommentar

  • Carolina

    Flere videoer! Evt. hvor du fortæller om hvad man ser i videoen, hvis du har det, eller snakker:))

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til Kuta, Bali