My 20 Bday – Ann Celina
Summerdrink with melonballs

My 20 Bday


img_3797
Hey sweeties,

I lørdags holdte jeg fødselsdag, hvor nogle af mine tætteste veninder var inviteret. Aftenen stod på en tre-retters menu, en masse god vin og godt selskab. Vi startede ud med forret, som var lavet af Aiko Sushi og jeg anrettede det lige inden servering med dressings samt toppings. Det var et rent hit og hvad er en fødselsdag uden sushi for mig? ;D Til hovedret fik vi Creamy Seafood Fettuccine og det smagte SÅ godt. Det var lidt af en ‘fiske’ aften, hvilket I også kan se dekorationen er inspireret en smule af. Til dessert stod den på hjemmelavede brownies, med hjemmelavet chokolade, vanilleis og jordbær. Til at drikke fik jeg den fineste idé fra pinterest og dekorerede rosé- og hvidvinsflaskerne med glimmer. Velkomstdrinks bestod af champagne toppet med candyfloss for at give lidt sødme, samt lidt af et sommermix med en masse lækker frossen melonkugler og jordbær. Derudover lavede jeg en bowle ud af vandmelon og vodka. Den blev heftigt kørt på runde og smagte altså bare vildt lækkert! Vi sluttede aftenen af i Odense og dansede natten væk.

Det var en aften, som hurtigt var overstået, men forberedelsen brugte jeg flere dage på, så hvis der er nogle af de ting jeg har lavet, som I gerne selv vil prøve kræfter af med, kan I finde de forskellige opskrifter og metoder under hvert billede ved at følge linket.

img_3821

Vinflaskerne er dekoreret helt fra bunden, så hvis du vil gøre lidt ekstra ud af en hyggelig aften, hvor du står for vin, kan du finde fremgangsmåden LIGE HER. Og så tager det næsten ingen tid at lave!

img_3820

Borddækningen blev holdt simpel. Jeg kørte mest sølv og sort tema, men for at spice det lidt op fandt jeg nogle søde servietter og foldede dem oprejst. Det giver lidt mere dybde i billedet, end hvis jeg blot havde lagt dem ned. Derudover var madens ingredienser fisk, så derfor muslingeskallen til at hvile sushipindene på. I kan se LIGE HER hvordan jeg foldede servietterne og det er vildt nemt at gøre!

img_3825

Velkomstbordet bestod af to forskellige velkomstdrinks, lidt til den søde tand og andre drikkevarer.

img_3837

Den første velkomstdrink var champagne, hvor jeg puttede candyfloss i toppen, som bliver opløst så snart man begynder at drikke og gør den bitre smag lidt sødere. Den anden velkomstdrink var en sommerblanding med frosne melonkugler og jordbær. For at finde opskriften på drinken skal du bare trykke LIGE HER.

img_3836

Vandmelon bowlen var en favorit og tog mig sølle 5 minutter at lave! Den er dekorativ på et bord og så er det ret så praktisk, at vandmelonen er den stærke faktor, som gør man ikke kan smage noget alkohol. Find opskriften LIGE HER.

img_3855

Til forret fik vi sushi lavet af Aiko Sushi, som aldrig skuffer. Der kan jeg desværre ikke rigtig lave en fremgangsmåde, men I kan finde de mange lækre menuer og ruller på deres hjemmeside LIGE HER.

img_3858Til hovedret fik vi Creamy Seafood Fettucine, som er inspireret fra den lækre ret jeg fik på Gili Air. Jeg brugte Jamie Oliver’s opskrift, som I nemt kan finde på internettet. <3

img_3878

Desserten var den mest omkredsede ret, da jeg forberedte den få dage før den skulle serveres. Jeg bagte brownies, brugte en rimelig simpel opskrift, because I can’t bake. Elsker at bage, men formår altid enten at gøre luftige kager flade som pandekager, brænde kanelkage på eller lave alt for flydende frosting til cupcakes (jep, det hele er sket.) Så det er egentlig lettere, hvis I selv søger på amerikanske brownies istedet for, at jeg prøver på at forklare hvad jeg egentlig har gjort. Men til den fiksede jeg lidt vanilleis (desværre ikke hjemmelavet, nej), små stykker jordbær (selvpluk selvfølgelig) OG hjemmelavet chokolade. Og chokoladen var altså lidt af et hit. I kan se hvordan man laver den fine og dekorative choko LIGE HER.

img_3775

Tak fordi I læste med og smid endelig en lille kommentar, hvis I allerede har prøvet/eller gerne vil prøve nogle af mine opskrifter. Glæder mig til at høre fra jer <3

xx..

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summerdrink with melonballs