Wednesday's whim: My inner rockgirl

Wedensday’s whim: Beach essentials

Beach essentials
Reklamelinks: Face sunlotion HERE Aftersun HERE Sun protection spray HERE Sko HERE Badedyr HERE Solhat HERE Crossover HERE Solbriller HERE Weekendtaske HERE Badedragt HERE Bikini HERE Tæppe HERE

Hey sweeties,
Jeg poster fra Spanien i dag og her har godt nok være lidt overskyet indtil nu, hvilket har været perfekt vejr til at blogge i. Jeg har i anledning af det gode vejr lavet en lækker collage fyldt med ting man bare ikke må glemme når man skal på stranden! Vigtigst er først og fremmest at pleje hud og hår og derfor har jeg linket nogle af de produkter jeg selv bruger hver eneste dag når jeg begiver mig ud i solen. Det er ikke altid man gider rende rundt med en solhat, så istedet kan man beskytte med en hårspray. Mange bruger solcreme, men det er faktisk ret overraskende, hvor mange der ikke bruger aftersun. Jovist bruger folk det når de er blevet røde, men aftersun skal bruges hver gang man har været ude i solen. Cremen reparerer huden og er med til at gøre, at din farve holder op til flere uger længere end uden brug! Det er også altid en smart ide både at have bikini og badedragt med i weekendtasken, da hvert stykke kan bruges til forskellige lejligheder. Poolparty skriger efter en lækker badedragt, hvor beachparty er mere bikinipræget.
Jeg håber I har det godt og vejret er lige så lækkert hvor I befinder jer.
xx <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wednesday's whim: My inner rockgirl