Wednesday’s whim: My inner rockgirl – Ann Celina
My 20 Bday

Wednesday’s whim: My inner rockgirl

My inner rockgirl
Reklamelinks: Crossover HERE Clutch HERE Crossover HERE Bikini HERE Jakke HERE Sandal HERE Støvler HERE T-shirt HERE Bukser HERE Kjole HERE Øreringe HERE
Hola babes,
Det er blevet onsdag og der er mindre end en uge til jeg sidder i Spanien. Jeg glæder mig virkelig meget til at komme afsted igen, det føltes så længe siden vi var på Bali, så det at komme ned i varmen hjælper lidt på det. I dagens anledning har jeg valgt temaet ‘My inner rockgirl’, hvor I kan finde nogle ret så cool ting, hvis I spørger mig. Det hele er fra asos, undtagen øreringene. Hvis I har nogle ønsker til fremtidige collager, så smid endelig en kommentar eller skriv til mig på facebook.
Resten af ugen skal jeg have pakket til ferien, deltage i ObN og så har jeg lige fået rodet alle mine gamle Playstation spil frem, så hvis der er tid til overs tager jeg nok et spil eller to 😀
God dag <3
xx..
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My 20 Bday