Wednesday’s whim: rouge et jaune – Ann Celina
Guide til Kuta, Bali

Wednesday’s whim: rouge et jaune

Rouge et jaune
Reklamelinks: L/Æ T-shirt HERE Cap HERE iPhonecover HERE Cowboyjakke HERE Taske HERE Vans sko HERE Skirt HERE Jakke HERE T-shirt HERE Flare bukser HERE Bluse HERE Sko HERE Taske HERE Chino bukser HERE
Bonjour mes petites fleurs,
I dag er farverne RØD og GUL i fokus og det er to farver jeg synes er SÅ smukke sammen. Egentlig går jeg ikke specielt meget med gult, da jeg ikke er indehaver af nogle smukke sæts, men rød bliver jævnligt brugt i mine outfits, og hvis ikke så er et strejf rød læbestift altid godt at peppe et ellers kedeligt sæt op med. Selvom mange ikke tror de kan bære gul, er det helt modsat rundt. Alle kan nemlig bære gul, tricket er at finde ud af hvilken nuance der passer til din hudfarve.

Har du en tone fra porcelæn til lys går sennepsgul og andre mørke gulige farver rigtig godt til dig. Men faktisk går pastelgul også rigtig godt til din farve og især hvis du er rødhåret eller har lyse blå øjne samt lys hud, vil du se kanon godt ud i en frisk gul farve.
Har du en tone fra medium til oliven går lys gul og andre dynamiske nuancer rigtig til dig, da det vil få din hudfarve til at virke mere som ‘jeg-har-lige-været-en-uge-sydpå’ og får din naturlige glød endnu mere frem.
Har du en tone fra tan til mørk har du trukket en joker. Alle nuancer passer virkelig godt til dig, så det er alt efter humør hvad du vil bære. Neon og dynamiske nuancer af gul får din hud at gløde og dine tænder til at skinne og giver dig et smukt sommerlook, hvor de mørkere nuancer kan give et sofistikeret og afdæmpet look.

Hvis I har nogle ønsker eller ideer til næste uges WW, så smid dem endelig en kommentar eller mail. Jeres mening er lige så vigtig som min, so help a girl out 😉

xx..
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til Kuta, Bali