Guide til Ubud, Bali

Studios – træn hvor du vil, når du vil!

Indeholder reklame

img_1106

Hey guys,

Jeg har glædet mig rigtig meget til at skrive dette indlæg og endelig løfte sløret for et nyt spændende projekt jeg har sagt ja til. Som oversskriften røber har det noget at gøre med fitness. Jeg er nemlig blevet ambassadør for Studios. Derfor kommer jeg til i fremtiden at poste lidt om hvad Studios er og hvordan jeg selv bruger det. Og lige nu kan I få første måned HELT gratis. Læs mere om det i slutningen af indlægget.

Hvad?

Studios er et nyt træningskoncept, som er for folk, der ikke vil binde sig til et træningscenter, men kan lide at variere sin træning og afprøve forskellige træningsformer. Det vil altså sige, at du ikke er begrænset til ét træningscenter, men er medlem af dem alle! Studios prioriterer autentisk kvalitetstræning og du kan træne alt fra hot yoga, crossfit, boksning til open gym. Med over 50 forskellige centre er der rige muligheder for sjov og fleksibel træning og så kan du nemt tage en ven med under armen, alle har nemlig samme valgmuligheder.

Hvor?

For nu ligger Studios kun i København, men har planer om at udvide. Du er ikke begrænset til at tage til samme fitnesscenter hver dag, da de forskellige centre ligger spredt over hele kbh.

Hvornår?

Fra i dag, d. 18. august, kan du downloade appen Studios på appstore og oprette medlemskab. Herfra kan du via appen melde dig på holdene via dato og tid lige når det lyster.

Hvor meget?

Der er to forskellige former for medlemskaber alt afhængigt af, hvor meget du vil træne:

Studios Basis: 299,- pr. md. som giver dig 600 fitcoins (op til 9 månedlige træninger.)

Studios Plus: 449,- pr. md. som giver dig 1200 fitcoins (op til 18 månedlige træninger.)

… og så synes jeg, at det bedste af det hele er, at de INGEN binding, eller skjulte gebyrer har.


MEN, ved I stadig ikke om det er noget I skal melde jer ind i? Frygt ej! I og med jeg er blevet ambassadør, giver jeg nu jer skønne læsere mulighed for at afprøve Studios, så I kan finde ud af, om det overhovedet er noget for jer. I skal blot bruge min promokode ved tilmelding og så kører den helt automatisk derfra og I får altså en hel måneds GRATIS træning (how cool is that?!).

PROMOKODE: joincelina

Så selvom jeg er taknemmelig for, at du stadig læser med, så let rumpetten og kom afsted, for der venter utallige af fede timer og hold, som venter på DIN afprøvelse. Det kan være vi ses? Hvis du mangler motivation til træning så læs med i mit andet indlæg (LINK HER), hvor jeg guider og giver en personlig vinkel til hvordan jeg selv får tid og lyst til at træne…

xx…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til Ubud, Bali