Wednesday’s whim: Saved items – Ann Celina
5 mærkelige facts om mig

Wednesday’s whim: Saved items

saved items
Reklamelinks: 1 HERE 2 HERE 3 HERE 4 HERE 5 HERE 6 HERE 7 HERE 8 HERE

Hey sweeties,

I dag åbner jeg for min ‘saved items’ på asos. Jeg har lige været i Spanien og fik shoppet igennem der, men derfor kan man stadig ønske sig lidt mere *engel-smiley*. MEN når det så er påpeget, ville det ikke være det klogeste at bruge flere penge på tøj ligr nu, da jeg skal starte på studie her i slutningen af august. HVAD jeg er kommet ind på og HVORNÅR, HVORFOR mm, afslører jeg ikke endnu, da jeg stadig skal have en del på plads, men jeg kan sige, at der ikke går særlig længe før jeg løfter sløret. For nu kan I finde inspiration fra mine gemte sager og så ses vi snart igen <3

 

xx…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 mærkelige facts om mig