Wednesday’s whim: Study chic(k) – Ann Celina
Jeg kom ind på drømmestudiet - men bliver det virkelig en drøm?

Wednesday’s whim: Study chic(k)

Study chic(k)

Reklamelinks: Cowboyjakke HERE Sweater HERE Notebook HERE Ur HERE Bluse HERE Rygsæk HERE Bukser HERE Støvler HERE Skjorte HERE Weekplanner HERE Tørklæde HERE Rygsæk HERE Støvler HERE Kjole HERE

Hey sugars,

Det er onsdag og hermed kun 2 uger+2 dage til jeg starter på studie! Jeg er MEGA spændt og også en smule nervøs for at starte på en engelsk uddannelse, men tror også man vænner sig til det hurtigt. Det eneste jeg frygter, er hvis ens klassekammerater snakker engelsk udenfor timerne (altså privat), åh gud jeg synes ikke der er noget mere kikset. Forståeligt hvis der fx. er en i gruppen som ikke snakker dansk, men jeg synes altså det er lidt langt ude hvis en gruppe på 5 danskere snakker engelsk i sin fritid, bare fordi deres uddannelse er således. Snak nu dansk søtte, vi får rigelig med øvelse i studietiden.. Men anyways lad os håbe jeg ikke er den eneste som tænker sådan, haha! Collagen i dag er inspireret af at starte i skole igen. Man vil helst gerne give et godt første indtryk efter ferien, så her er nogle items der kunne rocke og primært i farverne grøn og rød, da vi nok snart må indse vi stille går mod efterår. Mange starter allerede på mandag, så good luck til jer <3

 

xx… <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg kom ind på drømmestudiet - men bliver det virkelig en drøm?