Min rustur – Ann Celina
På vej til det mørke Jylland

Min rustur

b97ce714-45ec-4644-ab9a-5c406e742de9

Hej sweeties,

som I ved har jeg været på rustur i weekenden. Jeg havde mit kamera med og tænkte det var en god idé at lave en lille video ud af det, så turen ikke bliver glemt. Det var en virkelig skøn (men hård) weekend, og jeg er på den ene side glad for, at den er forbi nu, men ved at det kommer til at blive savnet! Nyd de mange klip og den lækre melodi nedenunder:

 

xx.. <3

2 kommentarer

 • Jeg har aldrig været på rustur, sp det var meget sjovt at se 🙂

  Er der egentlig lærere med, på sådan en tur?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann Celina

   Det er ikke som man lige regner med!
   Nej, ingen af universitetslærerne er med, men der er 4 instruktors (tutors) med til hvert hold og så er der en masse frivillige hjælpere med også til at holde styr på tingene 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På vej til det mørke Jylland