På vej til det mørke Jylland – Ann Celina
Success

På vej til det mørke Jylland

img_5312

Picture from weheartit

Hey guys!

 

Jeg sidder nu i en bus fyldt af rusere, ligesom jeg selv, på vej til det mørke, mørke Jylland! Ej okay, vejret er for skønt og der er en mega nice stemning! Vi skal på rustur her over weekenden og derfor kommer jeg heller ikke til at få lavet nogle indlæg før søndag eller mandag. Men jeg ville blot give en update så I ved hvad der kommer til at være på min insta story og snap de næste dage.

I dag er der ikke noget særligt program, men der er fest på “Klubben” (en klub, som tilhører BSS, som sjovt nok bare hedder Klubben). Det er altså bare et telt der er rykket til Vigsø (det er SÅ langt væk vi skal, jep). Men i morgen kommer der til at være run på, med OL, theme Dinner night, Topgunn på scenen og meget andet!

Så hvis I vil få et glimt af turen kan I følge med på mine sociale medier.

 

Rigtig god weekend <3

 

xx…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Success