Wednesday’s whim: BOOTlicious – Ann Celina
Success

Wednesday’s whim: BOOTlicious

Bootlicious

 

Reklamelinks: 1 HERE 2 HERE 3 HERE 4 HERE 5 HERE 6 HERE 7 HERE 8 HERE
Efterår, efterår, efterår. Der er noget fantastisk ved sæsonen og hvordan én tid bliver til en ny. Bladene begynder at flyve til andet sted og den mørke jord bliver til farverige plader af fornøjelighed. Selvom efteråret ikke er min favoritsæson, er der alligevel noget over den i og med den bringer dét budskab, at det aldrig er for sent at forandre sig, hvis blot man ‘smider bladene’ (og blomstrer op på ny til forår).
Nå, det blev langt mere filosofisk end hvad det her indlæg egentlig indebærer, men jeg synes, at sæsonen er så dejlig (måske knap så dejlig i Danmark se: regn) og derfor har jeg selvfølgelig lavet en collage, som sætter sæsonen perfekt i gang.
Med efteråret følger nemlig støvler, som nok er noget af det fedeste ved efterårs outfits. Og i den anledning har jeg støbt en lille collage sammen til jer med nogle af de nyeste støvler / støvler jeg synes er mega awesome! Og ja, jeg ved godt der har sneget sig et par gummistøvler med, men jeg har to vigtige begrundelser: 1. De er vildt cute og jeg elsker det lille fluffy stykke langs siden 2. vi bor jo i Danmark, så vi har et ekstremt behov for gummistøvler, ergo er det faktisk meget brugbart selv under alm. boots afdelingen (+det er flotte gummistøvler).
Håber I fandt inspirationen interessant og husk at smide en kommentar, hvis I har noget inspo til næste uges ww <3
xx…
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Success