Wednesday’s whim: FAUX FUR – Ann Celina
Min rustur

Wednesday’s whim: FAUX FUR

Faux fur
Reklamelinks: 1 HERE 2 HERE 3 HERE 4 HERE 5 HERE 6 HERE 7 HERE 8 HERE
Godmorgen ladies (and boys rocking the faux fur)
Årh, hvor er det altså bare svært at komme op om morgenen, når det er SÅ koldt udenfor (se: kuldskær type). Og i og med det er så svært, er det nok på tide at finde pelsene frem, selvom mange er mig i forkøbet. Jeg har lavet en collage til jer med faux furs fra forskellige hjemmesider og priserne går fra 254 til 800 kroner, så der er altså gode muligheder for at få en lækker, billig (eller to?) jakke hjem. Jeg har det stadig ret så ambivalent med leopard og kan ikke rigtig finde ud af, om jeg kan acceptere, det er kommet igen. Det minder mig virkelig bare om gamle dage, hvor man altså så knap så smart ud i det (i hvert fald for mit vedkommende). Men nu må vi se, jeg har trods alt ladet den komme med på min collage(endda hele to!), så måske jeg en dag tør vove mig ud i mønstret igen? Hvad siger I til leo; go eller no go?
xx.. <3
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min rustur