Catch a break – Ann Celina
Vil du være del af en Røgfri fremtid?...

Catch a break

img_4110

ootd img_4162 ootd1 img_4115

ShoesNike Pants: Shein here Jacket: Noisy May here Sweater: Similar here

Hey guys,

henover weekenden har der været lidt stille fra mig og det er egentlig bare fordi, at jeg har taget fri fra alle forskellige medier og blevet enig med mig selv om, at jeg bare skulle slappe af og nyde weekenden. Og det fik jeg virkelig gjort! Torsdag aften tog jeg hjem til Alex i København og ankom rimelig sent (vi havde forelæsning helt til kl 18). Fredag, stod dagen på hot yoga, hvorefter jeg mødtes med min veninde i byen, hvor vi fik drukket en kop kaffe, skudt ovenstående billeder og shoppet. Om aftenen tog vi i byen og lørdag sov jeg længe med A. Desuden regnede det helt vildt lørdag, så efter vi havde været til lagersalg og lavede mad (jeg* lavede mad 😉 ) stod aftenen på ren hygge. Og til sidst var jeg til thai boksning søndag, og tog hjem til Århus ved 17 tiden.

Det var virkelig skønt bare at slappe af i weekenden uden alt for mange arrangementer og så gav den ekstra fridag også meget!

Mit outfit kommer fra den sporty-interesserede-celina, som ellers har været gemt væk noget tid (føler jeg), men endelig er kommet lidt mere frem i lyset igen. Bukserne er fra Shein og er endda sat virkelig meget ned lige nu! Jakken er fra Noisy May og selve jakken kan I købe her, men rygmærket er limited edition af kunstneren Ulrik Myrtue og jeg mener de er udsolgte nu, men det kan I altid tjekke op på!

Jeg håber I alle har haft en god weekend og er kommet godt igennem mandagen (so far, haha)

xx.. <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du være del af en Røgfri fremtid?...